Συνεργασία Οικονομικού Εισαγγελέα - Ένωσης Ελλήνων Επενδυτών για τη διαλεύκανση της υπόθεσης Folli Follie

financialreport.gr 03:45, 09 Ιουλ 2018

Related Articles

Συνάντηση με τον αρμόδιο Εισαγγελέα του ΣΔΟΕ (Οικονομικού Εγκλήματος) κ. Δραγάτση είχε σήμερα το Προεδρείο της Ένωσης Ελλήνων Επενδυτών, με αντικείμενο την υπόθεση της εταιρείας Folli Follie.
Ο κ. Δραγάτσης συνεχάρη την Ενωση Ελλήνων Επενδυτών για την δράση της και τις πρωτοβουλίες της στα πλαίσια της προώθησης της διαφάνειας της χρηματιστηριακής αγοράς, κρίνοντας τον ρόλο της ως επωφελή και απαραίτητο για το καλό των επενδυτών.
Η συνάντηση υπήρξε ιδιαίτερα παραγωγική και επί της ουσίας, ενώ αποφασίσθηκε - με αφορμή την υπόθεση της κατάθεσης από την Ενωση το αμέσως προσεχές διάστημα μηνυτήριων αναφορών κατά της Follie και παντός υπευθύνου- να υπάρξει εφεξής στενή συνεργασία της Ενώσεως με τον Εισαγγελέα του ΣΔΟΕ ώστε να τον συνδράμει με την τεχνογνωσία της και τις προτάσεις της στο έργο της καταπολέμησης της χρηματιστηριακής απάτης με την οποία υφαρπάσσονται τα κεφάλαια των επενδυτών και δυσφημείται η Ελληνική Κεφαλαιαγορά.
Η Ενωση Ελλήνων Επενδυτών διαπίστωσε ότι ο εξαιρετικά έμπειρος και εξειδικευμένος αρμόδιος Εισαγγελέας είναι αποφασισμένος να λειτουργήσει ταχύτατα και πολυεπίπεδα, εκδηλώνοντας την πρόθεση να παταχθούν αμείλικτα παρόμοια φαινόμενα αλλά και να ληφθούν άμεσα από πλευράς του ακόμη και νομοθετικές πρωτοβουλίες, ώστε να παρακαμφθούν οι υφιστάμενες θεσμικές δυσκαμψίες προς όφελος της διαφάνειας και της εύρυθμης λειτουργίας της Αγοράς
Η Ενωση Ελλήνων Επενδυτών δηλώνει ότι θα σταθεί στο πλευρό του μαχητικού και πολύπειρου Εισαγγελέα για την κάθαρση του «κόπρου του Αυγεία», την έμπρακτη αποκατάσταση της ζημιάς των επενδυτών, την παραδειγματική τιμωρία των ενόχων και την επιστροφή της εμπιστοσύνης στην Ελληνική Κεφαλαιαγορά.

ΣΧΟΛΙΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια!

Δεν υπάρχουν σχόλια για το συγκεκριμένο άρθρο. Μπορείτε να γράψετε εσείς το πρώτο σχόλιο.

γράψτε ένα σχόλιο

ΓΡΑΨΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

🔑 Δεν έχετε συνδεθεί

Θα πρέπει να συνδεθείτε ή να δημιουργήσετε ένα λογαριασμό πρώτα για να μπορέσετε να σχολιάσετε άρθρο