Μητσοτάκης: Θα μειώσουμε τους φόρους σε πολίτες και επιχειρήσεις

financialreport.gr 01:55, 10 Απρ 2019

Related Articles

Στην άμεση προτεραιότητα της ΝΔ να προχωρήσει στη μείωση της φορολογικής επιβάρυνσης σε πολίτες και επιχειρήσεις μόλις αναλάβει τη διακυβέρνηση της χώρας αναφέρθηκε ο πρόεδρος της ΝΔ, Κ. Μητσοτάκης, ο οποίος από το πρωί πραγματοποιεί περιοδεία στην Πάρο.
«Η Νέα Δημοκρατία θα μειώσει την φορολογική επιβάρυνση για τις επιχειρήσεις και τους πολίτες.
Θα μειώσουμε εντός διετίας τον ΕΝΦΙΑ κατά 30%, το φόρο στις επιχειρήσεις από το 28% στο 20% και αμέσως τον ΦΠΑ στην εστίαση από το 24% στο 13%.
Η παραγωγική Ελλάδα θα ανασάνει και πάλι.
Μόνον έτσι θα διεκδικήσουμε περισσότερες θέσεις απασχόλησης για τους νέους συμπολίτες μας, και θα δώσουμε δύναμη στην υγιή επιχειρηματικότητα.
Αξίζουμε καλύτερα, η Ελλάδα αξίζει καλύτερα, οι Κυκλάδες αξίζουν καλύτερα, η Πάρος αξίζει καλύτερα και μετά τις επόμενες εκλογές, με την εμπιστοσύνη του ελληνικού λαού, θα το αποδείξουμε και στην πράξη» υποστήριξε ο κ.Μητσοτάκης.
Ο πρόεδρος της ΝΔ επισκέφθηκε το δημαρχείο της Πάρου, όπου και ενημερώθηκε από το δήμαρχο Κ. Κωβαίο για τα προβλήματα που υπάρχουν στο νησί ενώ ιδιαίτερη αναφορά έγινε στο σχέδιο για την εγκατάσταση ανεμογεννητριών στο νησί, προοπτική που προκαλεί αντιδράσεις.
«Το κυκλαδίτικο τοπίο έχει ιδιαίτερα χαρακτηριστικά στο οποίο δεν μπορούμε να παρέμβουμε με τρόπο βίαιο.
Η εγκατάσταση αυτή θυμίζει μάλλον βιομηχανικό τοπίο.
Συμμερίζομαι τον προβληματισμό όλων των Κυκλάδων.
Έχω πολύ σοβαρές επιφυλάξεις για το μέγεθος των προτεινόμενων εγκαταστάσεων και δεν μπορώ να δεχθώ εκ της αρχής μια τόσο απότομη παρέμβαση», είπε ο κ. Μητσοτάκης, ο οποίος ενόψει και των ευρωεκλογών τόνισε πως θα πρέπει να υπάρχει ενότητα στην επόμενη μέρα και δήλωσε την ανάγκη να υπάρξουν γέφυρες με τις τοπικές κοινωνίες και συνεργασία με τους εκπροσώπους της αυτοδιοίκησης.
Μετά την Παροικιά ο κ.Μητσοτάκης επισκέφτηκε την Νάουσα, όπου συνομίλησε στο λιμάνι της πόλης, με τους ψαράδες που ήταν εκείνη την ώρα στα καΐκια τους, οι οποίοι του εξέθεσαν τα ζητήματα που αντιμετωπίζουν λέγοντάς του πως πρέπει να υπάρξουν κίνητρα για να συνεχίσουν τα παιδιά τους τη δουλειά αυτή.
Ο πρόεδρος της ΝΔ θα συνεχίσει την περιοδεία του αργότερα εντός της ημέρας στη Νάξο.

ΣΧΟΛΙΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια!

Δεν υπάρχουν σχόλια για το συγκεκριμένο άρθρο. Μπορείτε να γράψετε εσείς το πρώτο σχόλιο.

γράψτε ένα σχόλιο

ΓΡΑΨΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

🔑 Δεν έχετε συνδεθεί

Θα πρέπει να συνδεθείτε ή να δημιουργήσετε ένα λογαριασμό πρώτα για να μπορέσετε να σχολιάσετε άρθρο