Πέτσας για ΠτΔ: Θα είναι ένα πρόσωπο κοινής αποδοχής που μπορεί να συνθέσει

financialreport.gr 11:11, 13 Ιαν 2020

Related Articles

Τη θέση ότι το πρόσωπο που θα προταθεί από τον Κ.Μητσοτάκη για την προεδρία της Δημοκρατίας θα είναι κοινής αποδοχής που θα μπορεί να συνθέσει διατύπωσε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Στ.Πέτσας.
Σε δηλώσεις του στο ΣΚΑΪ ο κ.Πέτσας είπε ότι η ονοματολογία πλήττει το κύρος του Προέδρου της Δημοκρατίας, αναφέροντας ότι η κυβέρνηση είναι η μόνη που δεν επιδόθηκε σε ονοματολογία το διάστημα αυτό.
Μάλιστα ο κ.Πέτσας επικαλέστηκε την αναφορά του πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη, τονίζοντας ότι θα είναι ένα πρόσωπο που μπορεί να συνθέσει και να είναι πρόσωπο κοινής αποδοχής.
Όσον αφορά τον εκλογικό νόμο, ο κυβερνητικός εκπρόσωπος υποστήριξε ότι ο πήχης για την αυτοδυναμία θα κινείται στο 37% με 38% με βάση κάποιες προϋποθέσεις.
Ερωτηθείς για τα νέα επεισόδια στο Κουκάκι, ο εκπρόσωπος της κυβέρνησης άφησε ανοιχτό το ενδεχόμενο να αυστηροποιηθεί ο νόμος για τις αστικές ευθύνες σε περίπτωση καταστροφών αλλά για την ώρα – διευκρίνισε - δεν έχει συζητηθεί θέμα περαιτέρω αυστηροποίησης των συγκεκριμένων ποινικών αδικημάτων.
Αναφερόμενος στο θέμα της φορολογίας ο κυβερνητικός εκπρόσωπος υπογράμμισε ότι θα γίνει μία σοβαρή μείωση της εισφοράς αλληλεγγύης από το β' εξάμηνο του 2020 και αυτό είναι δέσμευση του πρωθυπουργού.
Όπως είπε, μέχρι τώρα η κυβέρνηση έδωσε έμφαση στη μείωση των φόρων στην εργασία και τις επιχειρήσεις και θα ακολουθήσει η μείωση των φόρων στην κατανάλωση, αν και τόνισε ότι για την ώρα δεν υπάρχει θέμα μείωσης του ειδικού φόρου κατανάλωσης στα καύσιμα.

ΣΧΟΛΙΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια!

Δεν υπάρχουν σχόλια για το συγκεκριμένο άρθρο. Μπορείτε να γράψετε εσείς το πρώτο σχόλιο.

γράψτε ένα σχόλιο

ΓΡΑΨΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

🔑 Δεν έχετε συνδεθεί

Θα πρέπει να συνδεθείτε ή να δημιουργήσετε ένα λογαριασμό πρώτα για να μπορέσετε να σχολιάσετε άρθρο