Παπαθανάσης: Δεν θα υπάρξει δεύτερο γενικό lockdown

financialreport.gr 12:49, 27 Ιουλ 2020

Related Articles

Τη θέση ότι δεν πρόκειται να υπάρξει δεύτερο γενικό lockdown διατύπωσε ο υφυπουργός Ανάπτυξης, Ν. Παπαθανάσης, επισημαίνοντας ότι η ελληνική οικονομία ξεκίνησε καλά παρά τα δεδομένα προβλήματα λόγω της επιδημίας του κορωνοϊού.
Σε δηλώσεις του στο Mega ο κ.Παπαθανάσης είπε πως «είμαστε σε χρονιά ύφεσης», τονίζοντας όμως ότι «θέλουμε όσο το δυνατόν μικρότερη ύφεση, για να βρεθούμε σε καλύτερο σημείο το 2021 και να επιταχύνουμε».
«Είμαστε πιο έξυπνοι, με εργαλεία πιο ικανά να αντιμετωπίσουν τη διασπορά του Covid-19.
Ίσως έχουμε τοπικές παρεμβάσεις στην αντιμετώπιση των προβλημάτων του κορωνοϊού» υποστήριξε ο κ.Παπαθανάσης, ο οποίος αναφέρθηκε και στα χρήματα από το Ταμείο Ανάκαμψης.
Όπως είπε, στις 15 Οκτωβρίου, θα γνωστοποιηθούν οι ελληνικές προτάσεις στην Ευρώπη σχετικά με την αξιοποίηση των ευρωπαϊκών πόρων του Ταμείου Ανάκαμψης.
Σχετικά με τα περιοριστικά μέτρα, ο κ.Παπαθανάσης υποστήριξε ότι η αναστολή των πανηγυριών θα παραταθεί μέχρι τα τέλη Αυγούστου ενώ ανέφερε ότι δεν υπήρξε αισχροκέρδεια κατά την περίοδο της καραντίνας καθώς το υπουργείο παρακολουθούσε συνεχώς τις τιμές και την αγορά.

ΣΧΟΛΙΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια!

Δεν υπάρχουν σχόλια για το συγκεκριμένο άρθρο. Μπορείτε να γράψετε εσείς το πρώτο σχόλιο.

γράψτε ένα σχόλιο

ΓΡΑΨΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

🔑 Δεν έχετε συνδεθεί

Θα πρέπει να συνδεθείτε ή να δημιουργήσετε ένα λογαριασμό πρώτα για να μπορέσετε να σχολιάσετε άρθρο