Γεωργιάδης: Οι επόμενες 10 ημέρες θα κρίνουν τα πάντα σχετικά με την επιδημία και το lockdown

financialreport.gr 02:29, 17 Νοε 2020

Related Articles

Οι επόμενες 10 ημέρες θα είναι εκείνες που θα κρίνουν τα πάντα σχετικά με την επιδημία και το lockdown υποστήριξε ο υπουργός Ανάπτυξης, Άδωνις Γεωργιάδης, ο οποίος επανέλαβε τη δέσμευση της κυβέρνηση ότι δεν αφήσει κανέναν πίσω σε αυτήν την περιπέτεια.
Σε δηλώσεις του στον ΑΝΤ1 ο κ.Γεωργιάδης υποστήριξε πως υπάρχουν έτοιμα σενάρια για το άνοιγμα της αγοράς σε κάθε περίπτωση κι ανάλογα με το πώς θα εξελιχθούν τα επιδημιολογικά δεδομένα.
Υπογράμμισε όμως ότι τον πρώτο λόγο θα έχει η επιτροπή των ειδικών και ανάλογα με τις εισηγήσεις τους θα κινηθεί η κυβέρνηση.
«Υπάρχει μια τεράστια αγωνία για το λιανικό εμπόριο, το οποίο κάνει τους μεγαλύτερους τζίρους του την περίοδο των εορτών και ειδικά για τις εποχικές επιχειρήσεις και τα καταστήματα με παιχνίδια, τα οποία θα προηγηθούν αν χρειαστεί στο άνοιγμα της αγοράς» είπε ο κ.Γεωργιάδης, ο οποίος ερωτηθείς για την πολιτική κόντρα, μετά την απαγόρευση των συναθροίσεων για την Επέτειο του Πολυτεχνείου, ανέφερε ότι εξεπλάγη με τον θόρυβο που δημιουργήθηκε.
«Δεν γιορτάσαμε την 25η Μαρτίου, την Ανάσταση και την 28η Οκτωβρίου, με πολύ καλύτερα επιδημιολογικά δεδομένα και τα κόμματα της αντιπολίτευσης δεν διαμαρτυρήθηκαν τότε.
Γιατί τώρα;» διερωτήθηκε ο κ. Γεωργιάδης, επισημαίνοντας ότι σε μια μαζική πορεία κανείς δεν μπορεί να εγγυηθεί ότι θα τηρηθούν τα μέτρα και οι επιπτώσεις μπορεί να είναι ανυπολόγιστες για τη δημόσια υγεία.

ΣΧΟΛΙΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια!

Δεν υπάρχουν σχόλια για το συγκεκριμένο άρθρο. Μπορείτε να γράψετε εσείς το πρώτο σχόλιο.

γράψτε ένα σχόλιο

ΓΡΑΨΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

🔑 Δεν έχετε συνδεθεί

Θα πρέπει να συνδεθείτε ή να δημιουργήσετε ένα λογαριασμό πρώτα για να μπορέσετε να σχολιάσετε άρθρο