Πέμπτη, 08 Ιουνίου 2023 - Αθήνα: 27,39 C Weather icon (ελαφρές νεφώσεις)

Στοά Αρσακείου: Με εννέα μήνες καθυστέρηση ξεκινάει το Σεπτέμβριο η κατασκευή του Food Hall


Τι περιλαμβάνει το project που θα «τρέξει» η εταιρεία Legendary Foods και αναμένεται να ξεκινήσει τον επόμενο μήνα, αν δεν υπάρξει νέα αναβολή...

Από Γενάρη σε Ιούνη και από Ιούνη σε Σεπτέμβρη… Η καθυστέρηση της έναρξης των εργασιών για την κατασκευή του Food Hall στη στοά του Αρσακείου Μεγάρου, αναμφισβήτητα είναι μεγάλη.

Εξάλλου ο αρχικός σχεδιασμός είχε προσδιορίσει το 2020 ως έτος εκκίνησης. Οι τελευταίες πληροφορίες αναφέρουν πως μετά τον τελευταίο γύρο αδειοδοτήσεων το project είναι έτοιμο για να ξεκινήσει τον επόμενο μήνα.

Υπενθυμίζεται ότι το σχέδιο προβλέπει τη δημιουργία ενός χώρου με καταστήματα πώλησης τροφίμων, που θα λειτουργήσει ως πολυχώρος προώθησης της ελληνικής μεσογειακής διατροφής.

Το project θα τρέξει η εταιρεία Legendary Foods με επικεφαλής τον Άρη Κεφαλογιάννη, πρώην μέτοχο και ιδρυτή της βιομηχανίας ελιάς και ελαιολάδου Gaea, τον brand strategist Πέτρο Οικονομίδη, τον πρώην τραπεζικό Βαγγέλη Κοντζιά και τη συμμετοχή της εφοπλιστικής οικογένειας Οικονόμου.

Η εταιρεία έχει μισθώσει το ακίνητο από τη Φιλεκπαιδευτική Εταιρεία Α.Ε. που διαχειρίζεται τόσο το κτίριο που στεγάζει το Συμβούλιο της Επικρατείας όσο και τα ιδιωτικά σχολεία Αρσάκειο και Τοσίτσειο.