Το χωριό Ποτάμι στην Κάρυστο εκκενώνεται αυτή την ώρα για προληπτικούς λόγους εξαιτίας της μεγάλης φωτιάς που ξέσπασε στην περιοχή.
Την απομάκρυνση των κατοίκων συντονίζουν οι Αστυνομικές δυνάμεις σύμφωνα με ενημέρωση από την Γενική Περιφερειακή Αστυνομική Διεύθυνση Στερεάς Ελλάδας. Την εκκένωση του οικισμού Ποτάμι για προληπτικούς λόγους ζήτησε ο δήμαρχος Καρύστου, Λευτέρης Ραβιόλος.
Μιλώντας στην ΕΡΤ ο κ. Ραβιόλος απηύθυνε έκκληση για ενίσχυση των εναέρων μέσων. Επίσης πρόσθεσε ότι η φωτιά έχει πάρει ανεξέλεγκτες διαστάσεις. Κατευθύνεται προς τον οικισμό Λιβάδι και Πλατανιστό. Το μέτωπο της φωτιάς είναι πολύ μεγάλο καθώς καίει σε 10 εστίες και κατευθύνεται προς την Κάρυστο.
Η πυρκαγιά ξεκίνησε σε τρεις διαφορετικές εστίες σε δασική έκταση στον Πλατανιστό Καρύστου Ευβοίας. Για την κατάσβεσή της έχουν κινητοποιηθεί, μέχρι στιγμής, 26 πυροσβέστες με μία ομάδα πεζοπόρου τμήματος, εννέα οχήματα και πέντε αεροσκάφη.
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ:
- Ζελένσκι: Ζητά άμεση κατάπαυση πυρός για απευθείας διαπραγματεύσεις με Ρωσία
- Εγκαίνια για τη Διεθνή Έκθεση Αλεξαδρούπολης «Alexpo2025»
- Στις φλόγες λεωφορείο εν κινήσει στο Πανόραμα Θεσσαλονίκης
- Κασσελάκης: Συνεργασία με Κωνσταντοπούλου στην υπόθεση «Τέμπη»
- Ο Κυριάκος θυμήθηκε ότι το δημόσιο πρέπει να εξυπηρετεί τους πολίτες – Προαναγγέλλει ερωτηματολόγια και για την υγεία
- ΟΙ ΗΠΑ εξετάζουν επιτάχυνση κατασκευής πυρηνικών σταθμών
- Σήμερα οι εκλογές στην Αλβανία με φαβορί τον Ράμα
- Πούτιν: Προτείνει απευθείας συνομιλίες Ρωσίας, Ουκρανίας στην Κωνσταντινούπολη
Ακολουθήστε το financialreport.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις