Μέχρι σήμερα έχουν ήδη υποβληθεί πάνω από 313.000 δηλώσεις νομικών προσώπων, έναντι 338.000 δηλώσεων πέρυσι
Στις 21/7 είναι η καταληκτική ημερομηνία υποβολής των φορολογικών δηλώσεων, όπως γνωστοποίησε σήμερα 14/07 η ΑΑΔΕ.
Οπως ανακοίνωσε η Αρχή, κατόπιν σχετικού αιτήματος του Οικονομικού Επιμελητηρίου Ελλάδος, και λαμβάνοντας υπόψη δυσχέρειες και καθυστερήσεις στο σύστημα υποβολής δηλώσεων νομικών προσώπων που αναφέρθηκαν τις τελευταίες ημέρες, ιδίως κατά τις ώρες αιχμής, για την διευκόλυνση των φορολογουμένων παρέχεται επιπλέον χρόνος για την υποβολή των φορολογικών δηλώσεων φυσικών και νομικών προσώπων μέχρι τη Δευτέρα 21 Ιουλίου.
Σημειωτέον ότι μέχρι σήμερα έχουν ήδη υποβληθεί πάνω από 313.000 δηλώσεις νομικών προσώπων, έναντι 338.000 δηλώσεων πέρυσι. Συνεπώς, με βάση τα δεδομένα των περσινών δηλώσεων, απομένουν λιγότερο από 25.000 δηλώσεις προς υποβολή.
Αντίστοιχα, μέχρι σήμερα έχουν υποβληθεί πάνω από 6.413.000 δηλώσεις φυσικών προσώπων, έναντι 6.543.853 πέρυσι.
Με δεδομένο ότι ο ημερήσιος αριθμός υποβολής δηλώσεων που καταγράφηκε την προηγούμενη εβδομάδα ξεπέρασε τις 10.600 δηλώσεις στα νομικά πρόσωπα και τις 80.000 στα φυσικά πρόσωπα, ο επιπλέον χρόνος που δίνεται, επαρκεί για την ομαλή ολοκλήρωση της διαδικασίας.
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ:
- Ουκρανία: Ο Ζελένσκι διορίζει νέα πρωθυπουργό την Γιούλια Σβιριντένκο
- Χρηματιστήριο: Κρατήθηκαν οι 1.950 μονάδες παρά τις ρευστοποιήσεις – Ράλι 5,36% ο ΑΔΜΗΕ
- ΕΚΤΕΡ: Εγκρίθηκε η συγχώνευση μέσω απορρόφησης της Ιφικλής
- Wall Street: Ήπιες απώλειες μετά τους δασμούς Τραμπ σε ΕΕ – Μεξικό
- ΑΒ Βασιλόπουλος: Επιβραβεύει τους πελάτες για την ανακύκλωση μπαταριών
- Νέα Bentayga Speed: Το πιο ισχυρό και συναρπαστικό SUV της Bentley
- New Shipping (Πολέμης): Παρέλαβε το νεότευκτο τάνκερ LR2 Hesperia Tide των 71 εκατ. δολαρίων
- Συντάξεις – έκθεση «ΗΛΙΟΣ»: Στα 774,18 ευρώ στον ιδιωτικό τομέα, στα 1.317,43 ευρώ στο δημόσιο
Ακολουθήστε το financialreport.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις