Για τις εξελίξεις σχετικά με την υπόθεση του Αλέξη Γεωργούλη μίλησε στο ΣΚΑΪ ο υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων, Άδωνις Γεωργιάδης. «Είναι προφανές ότι ο Αλέξης Τσίπρας ήξερε και κάλυπτε τον Αλέξη Γεωργούλη», ανέφερε αρχικά ο κ. Γεωργιάδης.
«Ως προς την υπόθεση αυτή καθαυτή προφανώς κανείς μας δεν μπορεί να λάβει θέση, είναι μια εν εξελίξει δικαστική διαδικασία, ο κ. Γεωργούλης έχει το τεκμήριο της αθωότητας όπως κάθε κατηγορούμενος. Ως προς τα πολιτικά ζητήματα τα πράγματα δεν είναι τόσο απλά. Θέλω να υπενθυμίσω ότι όταν έγινε η καταγγελία κατά του Λιγάδη και η δίωξη κατά του Λιγνάδη όλος ο ΣΥΡΙΖΑ ξεκίνησε μια δολοφονία χαρακτήρα και του Μητσοτάκη χρησιμοποιώντας μια φωτογραφία του Μητσοτάκη από την Επίδαυρο μαζί με τον Λιγνάδη και την κ. Γκραμπόβσκι και βεβαίως μια δολοφονία χαρακτήρα της Λίνας Μενδώνη. Όπου η Λίνα Μενδώνη ήταν ξαφνικά απαράδεκτο που δεν γνώριζε τον χαρακτήρα του Λιγνάδη. Της ζητούσαν να… εξαφανιστεί από την Ελλάδα επειδή δεν ήξερε το ποιόν του Λιγνάδη», ανέφερε.
«Φαντάζεστε τώρα όλη η Νέα Δημοκρατία να εξαπωλήσει όλους τους λογαριασμούς στο twitter και στο facebook και να δείχνει τις φωτογραφίες και τις σέλφι του Γεωργούλη με τον Τσίπρα; Και να αρχίσει να λέει ‘ΣΥΡΙΖΑ παιδοβιαστές, ΣΥΡΙΖΑ βιαστές, ΣΥΡΙΖΑ ξυλοδαρμοί γυναικών’; Δεν σας λέω ότι θα το κάνουμε, αλλά θέλω να αναδείξω την υποκρισία του ΣΥΡΙΖΑ. Όταν έγινε η ιστορία με τον Κολωνό, ξεκίνησαν μέχρι να βγει ότι είναι εμπλεκόμενο και δικό τους κομματικό στέλεχος, ξεκίνησαν και έλεγαν ΝΔ παιδοβιαστές. Με την ίδια λογική, φαντάζεστε να κάνουμε κι εμείς σαν ΝΔ το ίδιο πράγμα τώρα; Να λέμε σε όλα τα κανάλια και σε όλα τα social media για ΣΥΡΙΖΑίους που δέρνουν ή βιάζουν τις γυναίκες; Όχι βέβαια. Πρέπει να καταλάβει λοιπόν ο ΣΥΡΙΖΑ πως όσο πολιτεύεται με τοξικότητα, αυτά θα λούζεται», πρόσθεσε.
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ:
- Το Ισραήλ ανακοίνωσε παύση εχθροπραξιών σε περιοχές της Γάζας
- 11 περιφέρειες της χώρας σε κατάσταση κινδύνου πυρκαγιάς
- Louis Vuitton: σε αναζήτηση αγοραστή για τη Marc Jacobs
- Πέντε άτομα στο νοσοκομεία από την φωτιά στο Κρυονέρι – Ενημέρωση για τα μέτωπα σε όλη τη χώρα
- Σε ύφεση η πυρκαγιά στη Μεταμόρφωση Μολάων
- Προκαλεί οργή ο Γεωργιάδης, δικαιολογεί το μπάζωμα στα Τέμπη με παράδειγμα τον γερανό στο Περιστέρι
- Ισπανία: Αποβίβαση Γάλλων Εβραίων εφήβων από αεροπλάνο – Εξηγήσεις ζητά το Παρίσι
- Αιτήσεις μέσω ΕΣΠΑ για παιδικούς σταθμούς: Καθυστερεί η ΚΥΑ, ανάστατοι οι γονείς
Ακολουθήστε το financialreport.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις