Πρόσωπα

Αδ. Πιτσιλίδη: Νέα Talent Acquisition Manager στη Dialectica, προερχόμενη από την Adecco

Προσθήκη ως αγαπημένη πηγή στην Google
Financialreport.gr

H Aδαμαντία Πιτσιλίδη

Μετά από τέσσερα χρόνια στην εταιρεία προσέλκυσης ταλέντων στην οποία είχε περάσει από διάφορες θέσεις

Την μετακίνησή της από την εταιρεία αναζήτησης στελεχών Adecco στην εταιρεία τεχνολογίας Dialectica έκανε γνωστή η Αδαμαντία Πιτσιλίδη. Το εν λόγω στέλεχος ανέλαβε τη θέση της Talent Acquisition Manager.

Σύμφωνα με όσα έγραψε η ίδια στα Social media «θέλω να εκφράσω την ειλικρινή μου ευγνωμοσύνη σε όλους στην Adecco που έκαναν αυτά τα χρόνια τόσο σημαντικά. Ευχαριστώ τους συναδέλφους, τους ηγέτες, τους συνεργάτες και τους φίλους μου που με προκάλεσαν, με στήριξαν, γιόρτασαν τις επιτυχίες και με ενέπνευσαν σε κάθε βήμα. Οι εμπειρίες, τα μαθήματα και οι σχέσεις που έχω χτίσει θα μείνουν μαζί μου σε όλη μου την καριέρα και δεν θα μπορούσα να είμαι πιο ευγνώμων για όλα όσα έχουμε καταφέρει μαζί. Είμαι ενθουσιασμένη που ανακοινώνω ότι εντάχθηκα στην Dialectica ως Διευθύντρια Προσέλκυσης Ταλέντων, EMEA».

Υπενθυμίζεται ότι η Αδαμαντία Πιτσιλίδη είχε διαδρομή στην Adecco επί τέσσερα χρόνια, περνώντας από διάφορες θέσεις σε αυτή την εταιρεία. Προηγουμένως είχε θητεία σε εταιρείες όπως η PetMed Veterinary Services και στον τουριστικό κλάδο.

Προσθήκη του financialreport.gr ως
προτεινόμενη πηγή στην Google
googlenews

Ακολουθήστε το financialreport.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

close menu