Ο πρόεδρος της ΑΔΑΕ, Χρήστος Ράμμος (στη φωτογραφία), έστειλε επιστολή στον πρόεδρο της Επιτροπής Θεσμών και Διαφάνειας, Κ. Μπούρα, ώστε σύμφωνα με τις κοινοβουλευτικές διαδικασίες να δρομολογηθεί η ενημέρωση του Κοινοβουλίου για τα ευρήματα της Αρχής.
Ειδικότερα, όπως αναφέρει σχετική ανακοίνωση, η Αρχή Διασφάλισης Απορρήτου των Επικοινωνιών τιμώντας τη συνταγματική της αποστολή και ανταποκρινόμενη στην υποχρέωση κοινοβουλευτικής λογοδοσίας, υπέβαλε στις 17 Ιανουαρίου 2023, διά του Προέδρου της, Χρήστου Ράμμου, αίτημα προς τον Πρόεδρο της Επιτροπής Θεσμών και Διαφάνειας, κο Κ. Μπούρα για σύγκληση της Επιτροπής.
Το αίτημα, που κοινοποιήθηκε και στον Πρόεδρο της Βουλής των Ελλήνων, κο Κ.Τασούλα, αφορά την ενημέρωση του σώματος σε σχέση με ζητήματα δημοσίου ενδιαφέροντος, που ανάγονται στις αρμοδιότητες της Αρχής, αναφέρει σε ανακοίνωσή του ο πρόεδρος της ΑΔΑΕ.
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ:
- Snam: Καθυστερεί η απόκτηση μεριδίου της Open Grid Europe
- Γερμανία: Απόρρητο έγγραφο αποκαλύπτει το σχέδιο για διπλασιασμό του στρατού
- Eurobasket: Τηλεθέαση – ρεκόρ έως 69,5% για την ΕΡΤ1 το Ελλάδα – Τουρκία
- Nestlé: Οι επενδυτές ζητούν την αποχώρηση του προέδρου Πωλ Μπουλκέ
- Southwest Airlines: Ζητά αφαίρεση μπαταριών από αναπηρικά αμαξίδια πριν από την επιβίβαση
- OpenAI – Microsoft: Υπογράφουν νέο μνημόνιο συνεργασίας εν μέσω αναδιάρθρωσης
- Λονδίνο: Επί ποδός οι Αρχές για συγκέντρωση του ακροδεξιού ακτιβιστή Τόμι Ρόμπινσον
- Δανία: Επενδύει 8 δισ. ευρώ στη θωράκιση της αντιαεροπορικής άμυνας
Ακολουθήστε το financialreport.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις