Επανέρχεται η ανεξάρτητη αρχή μετά την πρώτη κατ΄ουσίαν αρνητική απάντηση της υπηρεσίας πληροφοριών
Νέο αίτημα προς την ΕΥΠ για να παραδοθεί η πλήρης αιτιολογία της παρακολούθησης του Νίκου Ανδρουλάκη ετοιμάζεται να καταθέσει η Αρχή Διασφάλισης Απορρήτου Επικοινωνιών (ΑΔΑΕ) τις επόμενες μέρες.
Σύμφωνα με την εφημερίδα τα «Νέα», η υποβολή του εγγράφου πιθανολογείται ότι θα ακολουθήσει τη συνεδρίαση τα επόμενα 24ωρα της Ολομέλειας της ΑΔΑΕ, η οποία θα συζητήσει τα δεδομένα μετά την πρώτη απάντηση της ΕΥΠ πριν από 15 ημέρες που δεν έδωσε τις πληροφορίες που ζητήθηκαν.
Σύμφωνα με τα «Νέα», η ΑΔΑΕ έχει δύο επιλογές. Είτε να αποδεχτεί την απάντηση της ΕΥΠ ή να ζητήσει τον πλήρη φάκελο για το θέμα. Όπως λένε οι γνωρίζοντες, «αν αποδεχτούμε την απάντηση της ΕΥΠ, είναι σαν να επικροτούμε μια επιλογή που είναι αντίθετη με την απόφαση του ΣτΕ».
Υπενθυμίζεται ότι ο Νίκος Ανδρουλάκης έχει προαναγγείλει πως αν δεν εφαρμοστεί η απόφαση του ΣτΕ, θα απευθυνθεί και πάλι στη Δικαιοσύνη κάνοντας λόγο για παράβαση καθήκοντος.
Ανδρουλάκης για υποκλοπές – ΕΥΠ: Θα συνεχίσω νομικά αν δεν με ενημερώσουν
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ:
- Αγρότες: Ενισχύουν το μπλόκο στον κόμβο της Νίκαιας – Στόχος να ξεπεράσουν τα 1.000 τρακτέρ
- Ερντογάν: Η πλήρης ένταξη στην ΕΕ παραμένει στρατηγικός στόχος της Τουρκίας
- Ιβάν Σαββίδης: Στόχος να φύγει o ΠΑΟΚ από την παλιά Τούμπα ως πρωταθλητής
- Ευρωπαϊκές αγορές: Ποδαρικό στον Δεκέμβριο με απώλειες – Βουτιά 5,81% από Airbus
- Ρωσία – Σ. Αραβία: Συμφωνία για επισκέψεις επιχειρηματιών και τουριστών χωρίς βίζα για 90 ημέρες
- Μητσοτάκης αύριο (2/12) στο Μαξίμου με Κεραμέως, Ελπιδοφόρο και Καραμούζη
- Λειψυδρία: Αντιμέτωπη με κρίση 30ετίας η Αττική – Δραματική μείωση των αποθεμάτων
- ΑΑΔΕ: Διαθέσιμη η νέα αναβαθμισμένη έκδοση της εφαρμογής «timologio»
Ακολουθήστε το financialreport.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις








