Μετά την αγορά 3.074.074 κοινών, ονομαστικών, μετά ψήφου μετοχών, που αντιστοιχούν σε ποσοστό 3,41% επί των συνολικών δικαιωμάτων ψήφου της εταιρείας
Στο 12,02% ανέβασε το ποσοστό που κατέχει στην Aegean ο Παναγιώτης Λασκαρίδης, μετά την απόκτηση μετοχών της εταιρείας που αντιστοιχούν σε ποσοστό 3,41%. Ειδικότερα, όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση η «ALNESCO ENTERPRISES COMPANY LIMITED», που είναι ελεγχόμενη από τον Παναγιώτη Λασκαρίδη, προέβη σε αγορά 3.074.074 κοινών, ονομαστικών, μετά ψήφου μετοχών, που αντιστοιχούν σε ποσοστό 3,41% επί των συνολικών δικαιωμάτων ψήφου της Εταιρείας.
Κατόπιν των ανωτέρω, η «ALNESCO ENTERPRISES COMPANY LIMITED» κατέχει άμεσα και ο κ. Παναγιώτης Λασκαρίδης κατέχει έμμεσα 10.840.696 μετοχές που αντιστοιχούν σε ποσοστό 12,02% του συνόλου των δικαιωμάτων ψήφου της Εταιρείας.
Πριν από την κρίσιμη συναλλαγή, η «ALNESCO ENTERPRISES COMPANY LIMITED» κατείχε άμεσα και ο κ. Παναγιώτης Λασκαρίδης κατείχε έμμεσα 7.766.622 μετοχές που αντιστοιχούσαν σε ποσοστό 8,61% των συνολικών δικαιωμάτων ψήφου της Εταιρείας.
Κατά την ίδια ημερομηνία, δηλαδή την 19.03.2024, η «SIANA ENTERPRISES COMPANY LIMITED», που είναι ελεγχόμενη από τον κ. Αθανάσιο Λασκαρίδη, προέβη σε πώληση 3.074.074 κοινών, ονομαστικών, μετά ψήφου μετοχών, που αντιστοιχούν σε ποσοστό 3,41% επί των συνολικών δικαιωμάτων ψήφου της Εταιρείας.
Κατόπιν των ανωτέρω, η «SIANA ENTERPRISES COMPANY LIMITED» κατέχει άμεσα και ο κ. Αθανάσιος Λασκαρίδης κατέχει έμμεσα 2.978.954 μετοχές που αντιστοιχούν σε ποσοστό 3,30% του συνόλου των δικαιωμάτων ψήφου της Εταιρείας.
Πριν από την κρίσιμη συναλλαγή, η «SIANA ENTERPRISES COMPANY LIMITED» κατείχε άμεσα και ο κ. Παναγιώτης Λασκαρίδης κατείχε έμμεσα 6.053.028 μετοχές που αντιστοιχούσαν σε ποσοστό 6,71% των συνολικών δικαιωμάτων ψήφου της Εταιρείας.
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ:
- CNN: Ο πόλεμος φέρνει κρίση νερού στη Μέση Ανατολή
- Ιράν: Περισσότεροι από 3.000 νεκροί μετά τις επιθέσεις των ΗΠΑ και του Ισραήλ
- Ο Διεθνής Οργανισμός Ενέργειας ρίχνει στην αγορά 411 εκατ. βαρέλια πετρελαίου για να φρενάρει το ράλι των τιμών
- Το άκαρπο κάλεσμα Τραμπ για διεθνή φύλαξη των Στενών του Ορμούζ και ο ρόλος της 31ης Εκστρατευτικής Μονάδας Πεζοναυτών καθορίζουν την επόμενη φάση του πολέμου
- Μυστικές υπηρεσίες ΗΠΑ: «Ο Αλί Χαμενεΐ θεωρούσε ακατάλληλο τον γιο του Μοτζτάμπα για ανώτατο ηγέτη του Ιράν»
- Διήμερη επίσκεψη Δένδια στο Λονδίνο – Συναντήσεις με τον Βρετανό ΥΠΕΞ και τον Σύμβουλο Εθνικής Ασφάλειας
- Ιρανός ΥΠΕΞ: Το Ιράν «ποτέ δεν ζήτησε» κατάπαυση του πυρός ή διαπραγματεύσεις
- Eπιθέσεις κατά των Φρουρών της Επανάστασης και της μονάδα Μπαζίτζ στο Ιράν πραγματοποίησε το Ισραήλ
Ακολουθήστε το financialreport.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις








