Την εμπορική εκπροσώπηση της AEGEAN στη Σαουδική Αραβία όπου η ελληνική αεροπορική επενδύει επιχειρώντας με τακτικές πτήσεις από το 2015, αυξάνοντας σταδιακά την παρουσία της περιλαμβάνει η συμφωνία που υπέγραψε η AEGEAN με τον τουριστικό και επιχειρηματικό όμιλο της Σαουδικής Αραβίας, ELAF στο πλαίσιο της επιχειρηματικής αποστολής της Σαουδικής Αραβίας στην Αθήνα στις 26 και 27 Ιουλίου.
_x000D_
Η μεγαλύτερη εγχώρια αεροπορική διασυνδέει την Ελλάδα με τη Σαουδική Αραβία πραγματοποιώντας τακτικές πτήσεις από και προς την Αθήνα και τα αεροδρόμια του Ριάντ και της Τζέντα. Πιο συγκεκριμένα η AEGEAN επιχειρεί με τρείς εβδομαδιαίες πτήσεις από και προς και το αεροδρόμιο της Τζέντα σε όλη τη διάρκεια του χρόνου και με τρείς εβδομαδιαίες πτήσεις από και προς το Ριάντ τη θερινή περίοδο.
_x000D_
Στο πλαίσιο των συζητήσεων που πραγματοποιήθηκαν η AEGEAN εξέφρασε την πρόθεση της να αυξήσει τον αριθμό των προγραμματισμένων πτήσεων τόσο προς τη Τζέντα όσο και προς το Ριάντ, μετά και την παραλαβή επιπλέον νέων αεροσκαφών AIRBUSneo 320 και 321 προσθέτοντας και πρωινό δρομολόγιο στο Ριάντ, να διευρύνει ακόμη περισσότερο την περίοδο εξυπηρέτησης των δρομολόγιων από και προς τις δύο πρωτεύουσες αλλά και να προχωρήσει στην προσθήκη ενός ακόμη νέου προορισμού, που θα διασυνδέει την Αθήνα με το Νταμάμ.
_x000D_
Η κίνηση από και προς τη Σαουδική Αραβία βρίσκεται σε ανοδική τάση τα τελευταία χρόνια εκφράζοντας το εντεινόμενο τουριστικό αλλά και επιχειρηματικό ενδιαφέρον και η AEGEAN με το δίκτυό της το υποστηρίξει καθώς έχει ήδη αυξήσει την παρουσία της σε σχέση με το αντίστοιχο 3ο τρίμηνο του 2019 κατά 25%.
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ:
- Πάνω από 61.000 εισιτήρια στην τελετή έναρξης των Χειμερινών Ολυμπιακών Αγώνων
- Τσίπρας: Η ανασύνθεση της προοδευτικής παράταξης δεν είναι μία εύκολη υπόθεση
- Πάνω από 20 δισ. δολάρια χρηματοδότησης αναμένεται να αντλήσει η Anthropic
- Ποινή έως και ισόβια και αφαίρεση Ιθαγένειας για το σμήναρχο που συνελήφθη για κατασκοπεία
- Διορία 48 ωρών από το υπουργείο Παιδείας στο ΑΠΘ για εξηγήσεις για τα σοβαρά επεισόδια
- Νεφέλη Τίτα: Η Ελληνίδα σημαιοφόρος στην Τελετή Εναρξης των Χειμερινών Ολυμπιακών Αγώνων
- Λάθος σε ανταλλακτήριο κρυπτονομισμάτων με οικονομικές επιπτώσεις 44 δισ. δολαρίων
- Επενδυτικό πακέτο 2 δισ. δολάρια από τη Σαουδική Αραβία για τη Συρία
Ακολουθήστε το financialreport.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις








