Την επέκταση της εμπορικής τους συνεργασίας για πτήσεις με χρήση κοινών κωδικών ανακοίνωσε ο επικεφαλής της Aegean Airlines Ευτύχης Βασιλάκης και η Country Manager Ιταλίας και ΝΑ Ευρώπης της Volotea Valeria Rebasti στο πλαίσιο ενημερωτικής ημερίδας των δημοσιογράφων.
_x000D_
“Αποφασίσαμε να επεκτείνουμε τη συνεργασία μας η οποία ξεκίνησε περίπου πριν 2 χρονιά με το συνδυασμό των δικτύων μας. Στην πραγματικότητα είμαστε δύο διαφορετικές αεροπορικές εταιρείες, από τη μια πλευρά η Volotea είναι μιας υψηλής ποιότητας χαμηλού κόστους εταιρεία ενώ η Aegean παρέχει full cost υπηρεσίες.
_x000D_
_x000D_
_x000D_
Από την πλευρά της η κα Rebasti ανέφερε ότι μέσα από την επέκταση της συνεργασίας θα αυξηθεί η δυναμικότητα των προσφερόμενων θέσεων που πωλούνται μέσα από τα δύο κανάλια που καλύπτουν 93 δρομολόγια σε Ελλάδα και εξωτερικό κατά 1,1 εκατ. θέσεις για τη φετινή χρονιά.
_x000D_
Επιπλέον, σημείωσε ότι η Volotea στην Ελλάδα συνεχίζει να αναπτύσσεται ενώ στόχος είναι μέσα στα επόμενα χρόνια να προστεθούν και άλλα αεροσκάφη καθώς και νέα δρομολόγια.
_x000D_
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ:
- Οικογενειακές επιχειρήσεις: Μπαίνουν στο στόχαστρο ιδιωτικών κεφαλαίων
- Ελ. Ζούρου: Η ιδρύτρια του Doctoranytime μπαίνει στο εμπόριο τροφίμων και συμπληρωμάτων διατροφής
- Παραιτήθηκε ο γενικός διευθυντής του BBC, Τιμ Ντέιβι και η επικεφαλής των ειδήσεων
- Στις ΗΠΑ ο Τούρκος υπουργός Εξωτερικών, Χακάν Φιντάν
- Super League: Πρώτος ο Ολυμπιακός μετά τη νίκη του Παναθηναϊκού επί του ΠΑΟΚ
- Γερμανία: Νέες αγορές όπλων €3 δισ.
- Σαμαράς προς Μητσοτάκη: «Ελευθερία χωρίς ευθύνη δεν υπάρχει»
- ΠΟΜΙΔΑ: 50%-50% εργασία και υλικά για πραγματική έκπτωση φόρου στις ανακαινίσεις
Ακολουθήστε το financialreport.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις








