Άνοδος 13% κατά τους πρώτους έντεκα μήνες του έτους, φτάνοντας τους 29,73 εκατ. επιβάτες
Ανοδο της τάξης του 13% σημείωσε η επιβατική κίνηση του αεροδρομίου της Αθήνας κατά τους πρώτους δέκα μήνες του έτους, φτάνοντας τους 29,73 εκατ. επιβάτες.
Η επιβατική κίνηση, τόσο του εσωτερικού, όσο και του εξωτερικού, παρουσίασε αύξηση της τάξης του 7,4% και 15,5% αντίστοιχα.
Σε μηνιαίο επίπεδο, η επιβατική κίνηση του αεροδρομίου της Αθήνας κατά τη διάρκεια του Νοεμβρίου 2024 ανήλθε σε 2,15 εκατ., αυξημένη κατά 13,3% σε σύγκριση με τα επίπεδα του Νοεμβρίου 2023.
Ο αριθμός των πτήσεων στον Διεθνή Αερολιμένα Αθηνών κατά τη διάρκεια των ένδεκα πρώτων μηνών του 2024 ανήλθε σε 250.006, καταγράφοντας αύξηση της τάξης του 10,9% σε σχέση με την αντίστοιχη περίοδο του 2023.
Τόσο οι πτήσεις εσωτερικού όσο και οι διεθνείς πτήσεις σημείωσαν άνοδο κατά 5,1% και 15,4% σε σχέση με το 2023.
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ:
- Intralot: Στα 1,07 έως 1,12 ευρώ το εύρος τιμών για την αύξηση κεφαλαίου
- ΕΚΤΕΡ: Σύμβαση 16,7 εκατ. ευρώ για μετατροπή κτηρίου σε κατοικίες
- Τι λέει ο Κοκλώνης για την αναφορά του ονόματός του στην υπόθεση με τον ΦΠΑ
- Στη διεύθυνση της Eurostat ο πρόεδρος της Ελληνικής Στατιστική Αρχής (ΕΛΣΤΑΤ)
- Προς ψήφιση το νομοσχέδιο για αναβάθμιση και αγορά πρόσθετης Belharra
- Ευρύτερος ο ρόλος του Δρ. Συμεών Σιδηρόπουλου στη JTI Hellas
- My market: Επένδυση 4 εκατ. ευρώ το νέο κατάστημα στη Ξάνθη
- Αίτημα για ελληνικά Mirage στην Ουκρανία
Ακολουθήστε το financialreport.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις