Άνοδος 13% κατά τους πρώτους έντεκα μήνες του έτους, φτάνοντας τους 29,73 εκατ. επιβάτες
Ανοδο της τάξης του 13% σημείωσε η επιβατική κίνηση του αεροδρομίου της Αθήνας κατά τους πρώτους δέκα μήνες του έτους, φτάνοντας τους 29,73 εκατ. επιβάτες.
Η επιβατική κίνηση, τόσο του εσωτερικού, όσο και του εξωτερικού, παρουσίασε αύξηση της τάξης του 7,4% και 15,5% αντίστοιχα.
Σε μηνιαίο επίπεδο, η επιβατική κίνηση του αεροδρομίου της Αθήνας κατά τη διάρκεια του Νοεμβρίου 2024 ανήλθε σε 2,15 εκατ., αυξημένη κατά 13,3% σε σύγκριση με τα επίπεδα του Νοεμβρίου 2023.

Ο αριθμός των πτήσεων στον Διεθνή Αερολιμένα Αθηνών κατά τη διάρκεια των ένδεκα πρώτων μηνών του 2024 ανήλθε σε 250.006, καταγράφοντας αύξηση της τάξης του 10,9% σε σχέση με την αντίστοιχη περίοδο του 2023.
Τόσο οι πτήσεις εσωτερικού όσο και οι διεθνείς πτήσεις σημείωσαν άνοδο κατά 5,1% και 15,4% σε σχέση με το 2023.

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ:
- «Ταξίδι» ανάπτυξης και εξωστρέφειας για τις εταιρείες του Αllwyn Forward, του μεγαλύτερου προγράμματος στήριξης επιχειρηματικότητας στην Ελλάδα
- CAPITAL MARITIME FINANCE CORP. - Ανακοίνωση Έναρξης Διαπραγμάτευσης
- CAPITAL MARITIME FINANCE CORP. - Ανακοίνωση για την έκβαση της Δημόσιας Προσφοράς
- ΙΝΤΡΑΚΟΜ Α.Ε. ΣΥΜΜΕΤOΧΩΝ - Ανακοίνωση ρυθμιζόμενης πληροφορίας του Ν. 3556/2007
- CAPITAL MARITIME FINANCE CORP. - CAPITAL MARITIME FINANCE CORP. 20 – 10 – 2026
- ΔΕΛΤΙΟ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ ΑΓΟΡΑΣ ΑΞΙΩΝ 20 – 10 – 2026
- Εισαγωγή μετοχών της CAPITAL MARITIME FINANCE CORP.
- Σαμαράς: «Η ακρίβεια είναι και ζήτημα κυβερνητικής πολιτικής»
προτεινόμενη πηγή στην Google
Ακολουθήστε το financialreport.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις








