Ελλάδα

Αεροδρόμιο “Μακεδονία”: Αναστάτωση ύστερα από πληροφορία για βόμβα σε βαλίτσα

Λίγο μετά τη μία χθες τα ξημερώματα, παραδόθηκαν στους περισσότερους επιβάτες οι αποσκευές τους και αποχώρησαν από το αεροδρόμιο

Ταλαιπωρήθηκαν το βράδυ της Κυριακής 7 Ιουλίου, στο αεροδρόμιο «Μακεδονία» οι επιβάτες της πτήσης 511 από τη Στουτγκάρδη για τη Θεσσαλονίκη.

Ενώ το αεροπλάνο προσγειώθηκε στην ώρα του, λίγο μετά τις 22.30, στο αεροδρόμιο και οι επιβάτες αποβιβάστηκαν, δεν τους παρέδιδαν τις αποσκευές τους, για περισσότερο από 2,5 ώρες, χωρίς να γνωρίζουν τον λόγο. Ύστερα από ώρες, η αεροπορική εταιρεία ενημέρωσε ότι δεν ευθύνεται η ίδια.

Ο λόγος της καθυστέρησης ήταν ότι στις αστυνομικές αρχές έφτασε η πληροφορία για ενδεχόμενη ύπαρξη εκρηκτικού μηχανισμού σε κάποια από τις βαλίτσες, η οποία, ωστόσο, δεν επιβεβαιώθηκε. Μόλις προσγειώθηκε το αεροπλάνο, έγινε ενδελεχής έλεγχος σε όλες τις αποσκευές, χωρίς ευτυχώς να εντοπιστεί κάτι ύποπτο.

Τελικά, λίγο μετά τη μία τα ξημερώματα, παραδόθηκαν στους περισσότερους επιβάτες οι αποσκευές τους και αποχώρησαν από το αεροδρόμιο, ενώ οι υπόλοιπες θα παραδοθούν σήμερα.

googlenews

Ακολουθήστε το financialreport.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

close menu