Η επιβατική κίνηση από και προς προορισμούς του εσωτερικού στο αεροδρόμιο Σητείας παρουσιάζει αύξηση περίπου 85% κατά το 11μηνο
Αυξήθηκε κατά 70% η επιβατική κίνηση στο Αεροδρόμιο Σητείας τον Νοέμβριο του 2023. Συγκεκριμένα, σύμφωνα με τα επίσημα στατιστικά στοιχεία της Υπηρεσίας Πολιτικής Αεροπορίας, περισσότεροι από 2.150 επιβάτες ταξίδεψαν από και προς το αεροδρόμιο του νομού Λασιθίου τον προηγούμενο μήνα, μια αύξηση 70% σε σχέση με το Νοέμβριο του 2022.
Αυτή η επίδοση αποτελεί επίσης τον καλύτερο Νοέμβριο της τελευταίας 8ετίας όσον αφορά την επιβατική κίνηση για το αεροδρόμιο Σητείας, που συνεχίζει να παρουσιάζει μια δυναμική ανάπτυξη, επιτυγχάνοντας βελτιωμένα αποτελέσματα ακόμα και κατά τη διάρκεια περιόδων που θεωρούνται χαμηλής σεζόν.
Συνολικά, η επιβατική κίνηση από και προς προορισμούς του εσωτερικού στο αεροδρόμιο Σητείας παρουσιάζει αύξηση περίπου 85% κατά τη διάρκεια των 11 μηνών του 2023, σε σύγκριση με την αντίστοιχη περίοδο του 2022.
Οι συνεχείς προσπάθειες του δήμου Σητείας και των φορέων για την περαιτέρω ανάπτυξη και προβολή του αεροδρομίου Σητείας συνεχίζονται, με στόχο τη συνέχιση της ανοδικής πορείας και την αύξηση της επιβατικής κίνησης.
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ:
- Lidl Ελλάς: Πέτυχε και την διάκριση “Platinum” στον Δείκτη Εταιρικής Ευθύνης CR Index
- Πρόγραμμα 200 εκατ. ευρώ για εξωστρέφεια Μικρομεσαίων Επιχειρήσεων
- Εισαγγελική έρευνα για ραδιενεργά απόβλητα που καταλήγουν σε ΧΥΤΑ
- Απεβίωσε η 62χρονη, που δέχτηκε λάθος μετάγγιση αίματος
- Μέχρι η Εθνική Αρχή (α)Διαφάνειας γνώριζε για το σκάνδαλο του ΟΠΕΚΕΠΕ
- Ηνωμένο Βασίλειο και Καναδάς αποκτούν πρόσβαση στα 150 δισ. του Ευρωπαϊκού Ταμείου Αμυνας
- Επιτροπή Ανταγωνισμού: Εγκρίθηκε η εξαγορά της “Ελληνικές Φάρμες” από την Leader
- Παπαθανάσης: Πρόσκληση μέσω ΕΣΠΑ για την εξωστρέφεια μικρομεσαίων επιχειρήσεων, 200 εκατ. ευρώ
Ακολουθήστε το financialreport.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις