Τη θέση ότι η κυβέρνηση εξετάζει την επιβολή ακόμη πιο αυστηρών μέτρων όσον αφορά τις μετακινήσεις στα νησιά διατύπωσε ο υπουργός Ναυτιλίας, Γιάννης Πλακιωτάκης.
«Αυτό που σκεφτόμαστε είναι να σταματήσουν οι άσκοπες μετακινήσεις ανάμεσα στα νησιά πλην των εργαζομένων ή για λόγους υγείας» είπε μιλώντας στο Θέμα Fm ο κ.Πλακιωτάκης, ο οποίος υποστήριξε πως πληθαίνουν τα αιτήματα κυρίως από μικρά νησιά προκειμένου να μην υπάρξουν μετακινήσεις επισκεπτών σε αυτά.
Σημείωσε, μάλιστα, με νόημα ότι «από τα 110 κατοικημένα νησιά στην Ελλάδα μόνο 9 έχουν νοσοκομεία αναφοράς και μόνο η Κρήτη έχει υποδομή νοσηλείας ασθενή με Covid-19».
«Εάν διασφαλίσουμε να έχουμε ικανοποιητικά επίπεδα διασποράς τον Απρίλιο μπορεί να αισιοδοξούμε ότι θα επιστρέψουμε στην κανονικότητα με τις λιγότερες δυνατές απώλειες» ανέφερε ο κ. Πλακιωτάκης.
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ:
- Stellantis: Μεταφέρει την παραγωγή του Jeep Compass στις ΗΠΑ και ο Καναδάς απειλεί με νομικά μέτρα
- Τραμπ: «Μιλάω με Πούτιν, τώρα»
- ΔΕΗ: Έκλεισε το βιβλίο για το «πράσινο» ομόλογο – Στο 4,25% το επιτόκιο
- Πράσινο φως για τεχνητό υποβρύχιο αξιοθέατο στον Δήμο Αγίου Βασιλείου
- THEON στην AUSA 2025: Επιταχύνει την επέκτασή της στις ΗΠΑ
- Ευρωπαϊκές αγορές: Ολοκλήρωσαν με κέρδη – Βουτιά 9,3% από Nestle
- Μαζική αγωγή από 3.000 Βρετανούς κατά της Johnson & Johnson για το παιδικό ταλκ
- Reuters: Το Κατάρ απειλεί την ΕΕ με διακοπή τροφοδοσίας LNG
Ακολουθήστε το financialreport.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις