O ίδιος είχε τηλεφωνήσει στην αστυνομία και ενημέρωσε ότι είχε σκοτώσει δύο ανθρώπους που τον είχαν εξαπατήσει
Τέλος στην ζωή του έβαλε ο 60χρονος, που σκότωσε στους Γόννους Λάρισας δύο άνδρες από την Μαγνησία, έπειτα από οικονομικές διαφορές και ενώ βρισκόταν σε εξέλιξη αστυνομική επιχείρηση, προκειμένου να πειστεί να παραδοθεί.
Ακούστηκαν διαδοχικά πέντε πυροβολισμοί. Ο 60χρονος φαίνεται ότι ξεκίνησε να πυροβολεί αρχικά στον αέρα με καλάσνικοφ ενώ στην συνέχεια έστρεψε ένα περίστροφο στον εαυτό του και αυτοκτόνησε.
Με αυτόν τρόπο δόθηκε ένα τέλος στο θρίλερ που ξεκίνησε νωρίς την Κυριακή το πρωί, όταν ο ίδιος τηλεφώνησε στην αστυνομία και ενημέρωσε ότι είχε σκοτώσει δύο ανθρώπους που τον είχαν εξαπατήσει σε υπόθεση αγοραπωλησίας μηχανημάτων και θα έπρεπε να έρθουν οι αρχές για να τον συλλάβουν.
Ο 60χρονος άνδρας όμως δεν παραδόθηκε αλλά ταμπουρώθηκε και αρνούνταν να παραδοθεί.
Σε επίσημη ανακοίνωση της αστυνομίας σχετικά με την επιχείρηση επιβεβαίωσε ότι υπάρχουν δύο νεκροί άνδρες στο σημείο.
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ:
- Ευρώπη και Ουκρανία ετοιμάζουν πρόταση 12 σημείων για τερματισμό του πολέμου
- Ουκρανία: Αυξάνει τις αμυντικές δαπάνες σε νέο ρεκόρ με πάνω από 70 δισ. δολάρια το 2025
- Κυριακούλης: Παρέλευση προθεσμίας για την σύναψη ομολογιακού
- Q&R: Καταβολή τιμήματος 746.662 ευρώ για το 76,19% της Alexander Moore S.A.
- Ευρωπαϊκές αγορές: Θετικά πρόσημα με νέο ιστορικό υψηλό για τον CAC 40
- Πειραιώς: Συνεργασία με την Ουκρανική Activitis για ψηφιακή τράπεζα για αγρότες
- Λευκός Οίκος: Δεν υπάρχουν σχέδια για συνάντηση Τραμπ – Πούτιν «στο άμεσο μέλλον»
- Δένδιας: Οι Ένοπλες Δυνάμεις δεν θα αντιμετωπίσουν τον Άγνωστο Στρατιώτη για να διχάσουν την κοινωνία
Ακολουθήστε το financialreport.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις