Αυτοψία στις πληγείσες περιοχές στην ευρύτερη περιοχή της Ραφήνας και στο Μάτι πραγματοποιεί σήμερα το πρωί ο υπουργός Εθνικής Άμυνας, Π. Καμμένος, ο οποίος είχε συζητήσεις και με κατοίκους της περιοχής που του μετέφεραν την οργή τους αλλά και το τι συνέβη το μοιραίο απόγευμα της Δευτέρας.
«Θα αποκαταστήσουμε ότι μπορούμε, τις ανθρώπινες ζωές δεν μπορούμε να αποκαταστήσουμε.
Πρέπει να υπάρχει πρόσβαση στην παραλία, τώρα που θα κάνουμε την αποκατάσταση πρέπει να ανοίξουν δρόμοι προς την παραλία παντού» υπογράμμισε ο κ.Καμμένος.
Κατά τη συνάντηση του με τον δήμαρχο Ραφήνας, ο κ.Καμμένος εξέφρασε την αισιοδοξία του ότι με τα χρήματα που θα συγκεντρωθούν από τις προσφορές φορέων στην Ελλάδα και στο εξωτερικό, θα μπορέσουν σταδιακά να αποκατασταθούν όλα τα κτίρια που καταστράφηκαν από την φωτιά και ίσως να διορθωθούν κάποια λάθη του παρελθόντος.
Ο κ.Καμμένος διαβεβαίωσε τον δήμαρχο ότι οι Ένοπλες Δυνάμεις θα κάνουν ό,τι μπορούν για να αρχίσει σύντομα η εφαρμογή όσων προβλέπουν οι μελέτες για τα αντιπλημμυρικά έργα, ώστε να αποφευχθούν περαιτέρω καταστροφές ενόψει της επιδείνωσης του καιρού αλλά και των βροχών του Σεπτεμβρίου.
«Θα εμπλακούμε ενεργά και στο έργο της αναδάσωσης αλλά και στη διαμόρφωση υποδομών του δήμου εάν χρειαστεί.
Είμαστε στη διάθεσή σας για ό,τι άλλο χρειαστείτε» είπε ο κ.Καμμένος.
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ:
- Στην Ευρώπη το 75,8% των εξαγωγών αμερικανικού LNG
- Ξεκίνησε προληπτική επίθεση του Ισραήλ κατά της Τεχεράνης
- Η OpenAI δίνει πρόσβαση σε μοντέλα Τεχνητής Νοημοσύνης του Πενταγώνου
- Στα χέρια της Paramount Skydanc η Warner Bros Discovery
- Τέμπτη: Τρία χρόνια από την τραγωδία, που θα γίνουν συγκεντρώσεις και πώς θα κινηθούν οι συγκοινωνίες σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη
- Mε το δάκτυλο στη σκανδάλη οι ΗΠΑ κατά του Ιράν, εκρήξεις στην Τεχεράνη και σειρήνες στο Ισραήλ
- ΤΡΑΠΕΖΑ ΠΕΙΡΑΙΩΣ ΑΝΩΝΥΜΟΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑ - ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ
- Τραμπ: «Δεν έχουμε λάβει τελική απόφαση» για το αν θα επιτεθούμε στο Ιράν
Ακολουθήστε το financialreport.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις







