Αύξηση ύψους 46,34% παρουσίασαν οι επιστροφές φόρων τον Απρίλιο του 2016 σε σχέση με τον Απρίλιο του 2015: Σύμφωνα με τα στοιχεία για την πορεία εξέλιξης των εσόδων που δόθηκαν στη δημοσιότητα από το υπουργείο Οικονομικών, οι επιστροφές φόρων ανήλθαν σε 215,8 εκατ. ευρώ έναντι 147,5 εκατ. ευρώ πέρυσι.
Συνολικά, μετά τις επιστροφές φόρων τον Απρίλιο, τα καθαρά έσοδα των Δ.Ο.Υ., παρουσίασαν μείωση 18,02% και ανήλθαν σε 3,055 δισ. ευρώ έναντι 3,726 δισ. ευρώ τον αντίστοιχο μήνα πέρυσι.
Το τετράμηνο Ιανουάριος – Απρίλιος τα καθαρά έσοδα των Δ.Ο.Υ παρουσίασαν μείωση 1,1%. Το τετράμηνο οι επιστροφές φόρων ανήλθαν σε 977,7 εκατ. ευρώ έναντι 943,3 εκατ. ευρώ το αντίστοιχο τετράμηνο του 2015.
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ:
- Ελληνική αμυντική βιομηχανία: Ο ρόλος του Δημοσίου και το νέο οικοσύστημα εταιρειών και καινοτομίας
- Ντουμπάι: Αποκαθίσταται μερικώς η λειτουργία του αεροδρομίου ύστερα από προσωρινή αναστολή του
- Χρηματιστήριο Αθηνών: Στα 10 δισ. ευρώ το «κόστος» του πολέμου στο Ιράν
- Μασούντ Πεζεσκιάν (πρόεδρος Ιράν): «Δεν έχουμε καμία πρόθεση να επιτεθούμε σε αδελφές χώρες»
- Ιράν: Επίθεση στο πετρελαιοφόρο Prima στον Κόλπο
- Τραμπ: Ανακοίνωσε πρόγραμμα αντασφάλισης πετρελαιοφόρων ύψους 20 δισ. δολαρίων όσο διαρκεί ο πολέμος στο Ιράν
- Σε «αδράνεια» η ναυσιπλοΐα στον Περσικό – Εκτίναξη ναύλων και ασφαλίστρων – Φόβος ναρκοθέτησης του Ορμούζ
- Υπουργείο Εξωτερικών: 277 Έλληνες επέστρεψαν χθες (6/3) από τη Μέση Ανατολή
Ακολουθήστε το financialreport.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις







