Χωρίς κατάθεση προσφορών εξέπνευσε το απόγευμα η διορία εκδήλωσης ενδιαφέροντος στο πλαίσιο της πρόσκλησης ενδιαφέροντος του δεύτερου διαγωνισμού που προκηρύχθηκε στην αρχή του μήνα, από τον εκκαθαριστή (Ernst & Young) για την πώληση της ΕΛΒΟ, όπως επεσήμανε στο ΑΠΕ-ΜΠΕ, ο πρόεδρος του σωματείου εργαζομένων, Θόδωρος Αλιόγκας.
_x000D_
Και ο πρώτος διαγωνισμός, προ μηνών, είχε κηρυχθεί άγονος, παρότι είχαν καταθέσει προτάσεις για την εξαγορά της ΕΛΒΟ, δύο εταιρίες: η μία γερμανικών συμφερόντων (Krauss-Maffei Wegmann GmbH & Co. KG (KMW) και άλλη νοτιοαφρικανικών συμφερόντων (Paramount Group).
_x000D_
Οι εργαζόμενοι θα επιδιώξουν τις επόμενες μέρες , όπως ενημέρωσε το ΑΠΕ-ΜΠΕ ο πρόεδρός τους, συνάντηση στην Αθήνα με τον υπουργό Οικονομικών Ευκλείδη Τσακαλώτο και με τον αναπληρωτή υπουργό ‘Αμυνας Δημήτρη Βίτσα, με αίτημα την ένταξη της ΕΛΒΟ στο ΥΠΕΘΑ.
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ:
- Ιατρικό Αθηνών: Νέα Οικονομική Διευθύντρια η Μαρίνα Μαζαράκη
- Bloomberg: Η Τουρκία μειώνει τις αγορές ρωσικού πετρελαίου μετά τις κυρώσεις ΗΠΑ
- Ανδρουλάκης: «Να μην πυροβολούμε τα πόδια μας στο ΠΑΣΟΚ» – Συνέδριο το α΄ τρίμηνο του 2026
- Politico: Οι ΗΠΑ απείλησαν διπλωμάτες της ΕΕ στις διαπραγματεύσεις για την «πράσινη» ναυτιλία – Η θέση Μητσοτάκη
- Loulis Food Ingredients: Πρόγραμμα αγοράς ιδίων μετοχών με ανώτατη τιμή τα 6 ευρώ
- Η «Κυρ – Γιάννη» εξαγόρασε το «Κτήμα Σιγάλα» στη Σαντορίνη
- Kimberly – Clark: Εξαγοράζει την Kenvue με mega deal 40 δισ. δολαρίων
- Μάριος Παπαδόπουλος (ΒΕΘ): Το κλείσιμο των καταστημάτων ΕΛΤΑ δεν έγινε βάσει αξιολόγησης
Ακολουθήστε το financialreport.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις








