Η Συντονιστική Επιτροπή του Μπλόκου της Ε65 (μπλόκο Καρδίτσας) χαιρετίζει τους αγρότες και κτηνοτρόφους της Καρδίτσας και των Φαρσάλων
Αυξάνεται ο αριθμός των τρακτέρ που έχουν παρατάξει οι αγρότες σε Ημαθία, Κιλκίς και Πέλλα, χωρίς να έχουν προχωρήσει μέχρι στιγμής σε αποκλεισμούς δρόμων.
Σύμφωνα με πληροφορίες από την Αστυνομία, βρίσκονται 25 τρακτέρ στην Αλεξάνδρεια και 6 τρακτέρ και 3 αγροτικά αυτοκίνητα στη Νάουσα Ημαθίας, 33 τρακτέρ στο γήπεδο Πολυκάστρου Κιλκίς, 19 στο Γυψοχώρι Πέλλας, 64 στην παλαιά εθνική οδό Θεσσαλονίκης-Έδεσσας, στο ύψος της Παραλίμνης και 40 στην Κρύα Βρύση.
«Έχουμε, πλέον, φτάσει στο αμήν’ και δεν αντέχουμε άλλο», τονίζουν οι αγρότες για τις κινητοποιήσεις τους και παραθέτουν τα προβλήματα που έχουν συρρικνώσει το εισόδημά τους, και απαιτούν λύσεις από την κυβέρνηση, όπως μπορείτε να δείτε σε ακόλουθη ανακοίνωσή τους. Εν τω μεταξύ, η Συντονιστική Επιτροπή του Μπλόκου της Ε65 (μπλόκο Καρδίτσας) χαιρετίζει τους αγρότες και κτηνοτρόφους της Καρδίτσας και των Φαρσάλων που, με εκατοντάδες τρακτέρ, συμμετέχουν στην αγωνιστική κινητοποίησή.
Όπως επισημαίνει:
Με την αποφασιστικότητα και τη δύναμη που μας δίνει το δίκιο των αιτημάτων και του αγώνα μας σπάσαμε την επιχείρηση τρομοκρατίας της κυβέρνησης η οποία, με τη χρησιμοποίηση της βίας των δυνάμεων καταστολής, με τα γκλοπ και τα χημικά των ΜΑΤ και της ΟΠΚΕ, προσπάθησε, χωρίς να το πετύχει, να εμποδίσει το στήσιμο του μπλόκου.
Καλούμε τους συναδέλφους μας, αγρότες και κτηνοτρόφους, που βρίσκονται ακόμα στα χωριά να έλθουν στο μπλόκο για να δυναμώσει ακόμα περισσότερο η πάλη μας, να ενισχυθεί η προοπτική της νίκης μας.
Καλούμε τους εργαζόμενους και τα άλλα λαϊκά στρώματα της περιοχής μας να συμπαρασταθούν ενεργά στον αγώνα μας.
Έχουμε κοινά προβλήματα, όπως η συρρίκνωση του εισοδήματος, η μεγάλη ακρίβεια, η υποβάθμιση της δημόσιας υγείας και παιδείας.
Έχουμε κοινά αιτήματα, όπως η εξασφάλιση ενός βιώσιμου εισοδήματος από τη δουλειά μας, η αντιμετώπιση της ακρίβειας στα Σούπερ Μάρκετ, στη θέρμανση και στις άλλες ανάγκες της λαϊκής οικογένειας, η αναβάθμιση των δωρεάν υπηρεσιών υγείας και παιδείας για όλους.
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ:
- H πραγματικότητα διέψευσε τις καθησυχαστικές «εκτιμήσεις» Τσάφου
- Νέα διοικητική σύνθεση στην ΤΟΜΗ ΑΒΕΤΕ (όμιλος Aktor)
- Εκρηκτικό ράλι στο πετρέλαιο στα 119 δολάρια εν μέσω πολέμου στη Μέση Ανατολή
- ΙDM Capital & LR Group: Ετοιμάζουν το το Nika Bay, «αντίπαλο δέος» του Costa Navarino
- Τροποποιήσεις από το ΥΠΕΝ για την επένδυση Σκλαβενίτη στο χώρο της πρώην Πίτσος στο Ρέντη
- Πτώση στις τιμές του πετρελαίου υπόσχονται οι ΗΠΑ μέσω του ελέγχου στα Στενά του Ορμούζ
- Aυξάνει τα μέτρα ασφαλείας στην αμερικανική πρεσβεία η Νορβηγία
- Ο Εμανουέλ Μακρόν θα επισκεφτεί την Κύπρο τη Δευτέρα 9/3
Ακολουθήστε το financialreport.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις








