Σημείο συγκέντρωση ορίστηκε η είσοδος των διοδίων Νέων Μαλγάρων στις 10 το πρωί
Πανελλαδικό συλλαλητήριο στο λιμάνι της Θεσσαλονίκης, στο χώρο του επιβατικού σταθμού, αποφάσισε για την προσεχή Παρασκευή 12/12 η γενική συνέλευση του αγροτικού μπλόκου στα διόδια των Νέων Μαλγάρων, στο πλαίσιο της κλιμάκωσης των αγροτοκτηνοτροφικών κινητοποιήσεων που έχει προαναγγείλει η Πανελλαδική Επιτροπή Μπλόκων.
«Στόχος μας δεν είναι να δημιουργήσουμε κυκλοφοριακό πρόβλημα στην πόλη της Θεσσαλονίκης, αλλά να διατρανώσουμε τα αιτήματά μας για την επιβίωση του πρωτογενούς τομέα στη χώρα μας», ανέφερε στο ΑΠΕ-ΜΠΕ ο επικεφαλής της συντονιστικής επιτροπής του μπλόκου Κώστας Ανεστίδης.
Όπως επισημάνθηκε, σημείο συγκέντρωσης για όλους ορίστηκε η είσοδος των διοδίων Ν. Μαλγάρων στις 10 το πρωί της ίδιας ημέρας και από εκεί οι συμμετέχοντες θα κινηθούν σε κοινή πορεία προς το λιμάνι της Θεσσαλονίκης, όπου θα πραγματοποιηθεί η κεντρική κινητοποίηση.
Αύριο αναμένονται παραγωγοί λαϊκών αγορών που θα μοιράσουν σακούλες με οπωροκηπευτικά σε διερχόμενους οδηγούς ενώ την Παρασκευή θέληση των αγροτών είναι να συμμετέχουν στην κινητοποίηση στο λιμάνι μαζί με αγρότες από το μπλόκο των Μαλγάρων.
Σκέψεις μεταξύ των αγροτών να κατέβουν με τα τρακτέρ τους στο λιμάνι Θεσσαλονίκης. Ερωτηματικό αν θα επιτρέψει διέλευση μέσα από τους κεντρικούς δρόμους της πόλης η αστυνομία.
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ:
- Παράταση και για το 2026 απαλλαγής ΕΝΦΙΑ για πληγείσες από φυσικές καταστροφές περιοχές
- Μητσοτάκης: Σε 15 μέρες οι ανακοινώσεις για τις ενεργοβόρες βιομηχανίες
- Καστελόριζο: Βυθίστηκε σκάφος της Frontex – Ανάμεσα στους τραυματίες η πρέσβειρα της Εσθονίας
- ΑΚΡΙΤΑΣ Α.Ε. - ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΡΥΘΜΙΖΟΜΕΝΗΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑΣ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΟ Ν. 3556/2007
- Attica Group: Ανανέωση στόλου με αγορά τριών νέων πλοίων
- ΟΠΑΠ: Ολοκληρώθηκε η μεταφορά έδρας στο Λουξεμβούργο – Μετονομασία σε Allwyn AG
- Ευρωπαϊκές αγορές: Ήπια κέρδη με το βλέμμα στο πετρέλαιο – Ράλι 9% από Commerzbank
- ATTICA Α.Ε. ΣΥΜΜΕΤΟΧΩΝ - ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΑΝΑΝΕΩΣΗΣ ΣΤΟΛΟΥ
Ακολουθήστε το financialreport.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις








