Στα «κάγκελα» είναι οι ξενοδόχοι με το υπ. Τουρισμού και το voucher των 150 ευρώ, αν και δείχνουν πίσω από αυτό το Μαξίμου.
Για αθέμιτο ανταγωνισμό από την ένταξη καταλυμάτων βραχυχρόνιας μίσθωσης στο Πρόγραμμα «Τουρισμός Για Όλους» κάνει λόγο η Ένωση Ξενοδόχων Θεσσαλονίκης.
Όπως αναφέρει η ΕΞΘ, «για δεύτερη συνεχή χρονιά, η Πολιτεία επιτρέπει την ένταξη στο πρόγραμμα «Τουρισμός για όλους» καταλυμάτων βραχυχρόνιας μίσθωσης, για τα οποία δεν υπάρχει κανένα ξεκάθαρο θεσμικό πλαίσιο αναφορικά τόσο με τις παρεχόμενες υπηρεσίες τους όσο και με άλλα σοβαρότατα θέματα (υγιεινή, ασφάλεια, φορολογικές υποχρεώσεις απέναντι στο κράτος κ.α.), αλλά αυτό δυστυχώς δεν φαίνεται να απασχολεί τους αρμόδιους.
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ:
- Αλλαγή στάσης από Τσιάρα: Ικανοποιείται το αφορολόγητο στη μάνικα, στο τραπέζι το μειωμένο ρεύμα
- Υποκλοπές και «δικαιοσύνη» δύο έννοιες αντίθετες
- Γκιουλέρ κατά Ελλάδας, Κύπρου και Ισραήλ
- Τι γίνεται με τις νέες ταυτότητες και τα ραντεβού – Ημερομηνία ορόσημο για τις μετακινήσεις εντός ΕΕ
- ΕΣΠΑ στην Ήπειρο για Καινοτομία: 2 εκατ. ευρώ για νέες startups και spin-off – Πότε ανοίγουν οι αιτήσεις
- Χαλάει ο καιρός, άστατος έως τα Χριστούγεννα
- Συμφωνία Τραμπ με εννέα φαρμακευτικές για μείωση τιμών
- Θεσσαλονίκη: Σήμερα η πιλοτική 24ωρη λειτουργία του μετρό
Ακολουθήστε το financialreport.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις








