Ο τραυματίας που είναι στην εντατική δεν είναι διασωληνωμένος αλλά βρίσκεται σε τεχνητό κώμα μέχρι να βγουν οι εξετάσεις και να αποφασιστεί αν θα γίνει χειρουργική επέμβαση
Αισιόδοξες είναι οι εκτιμήσεις των γιατρών στο νοσοκομείο της Τιμισοάρα για την κατάσταση των τριών τραυματιών από το πολύνεκρο τροχαίο που συνέβη χθες, Τρίτη, 27 Ιανουαρίου, στον αυτοκινητόδρομο Ε-70 έξω από την πόλη Λούγκοζ.
Αυτό το μήνυμα αποκόμισε η πρέσβης της Ελλάδας στη Ρουμανία Λιλή Γραμματίκη η οποία επισκέφτηκε, το βράδυ της Τρίτης, το νοσοκομείο και ενημερώθηκε από τη διεύθυνση για την υγεία των τριών τραυματιών.
«Ενημερώθηκα από τους γιατρούς και τον διευθυντή του νοσοκομείου και η κατάστασή τους είναι σταθερή. Ένας τραυματίας είναι σε αρκετά καλή κατάσταση και ένας βρίσκεται στην εντατική αλλά όλοι έχουν καλή, θετική πρόγνωση και δεν χρειάζονται αίμα.
Μέσα σ’ αυτήν την τραγωδία όλα αυτά ακούγονται κάπως αισιόδοξα» δήλωσε στο Αθηναϊκό Πρακτορείο η πρέσβης της Ελλάδας στη Ρουμανία.
Η ίδια ανέφερε ότι ο τραυματίας που είναι στην εντατική δεν είναι διασωληνωμένος αλλά βρίσκεται σε τεχνητό κώμα. Σήμερα, Τετάρτη, όπως είπε, θα βγουν όλα τα αποτελέσματα των εξετάσεων και οι γιατροί θα αποφασίσουν αν θα πρέπει να γίνει κάποια χειρουργική επέμβαση.
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ:
- Αεροπορικά εισιτήρια εν μέσω πολέμου στο Ιράν: Αγοράστε τώρα, λένε οι ειδικοί
- Λίντσεϊ Γκράχαμ: Οι ΗΠΑ να «τελειώσουν τη δουλειά» αν το Ιράν δεν υποχωρήσει
- ΠΑΣΟΚ για υποκλοπές – Τζαβέλλα: Η κυβέρνηση είναι βαρύτατα εκτεθειμένη, όσο ξετυλίγεται το κουβάρι της συγκάλυψης
- Berkshire Hathaway: Ρεκόρ ρευστότητας στα 397 δισ. δολάρια – Στο 14ο τρίμηνο το σερί πωλήσεων μετοχών
- Νέο φαρμακείο αυτοκινήτου: Γύρω στα 31 ευρώ το κόστος για το υποχρεωτικό kit πρώτων βοηθειών
- Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στη Γραμμή 2 του Μετρό την Κυριακή (3/5) και Δευτέρα (4/5)
- Λίβανος: Τουλάχιστον 13 νεκροί εξαιτίας ισραηλινών πληγμάτων στο νότιο τμήμα της χώρας
- Ο ΟΠΕΚ+ συμφωνεί κατ’ αρχήν για μικρή αύξηση της παραγωγής πετρελαίου τον Ιούνιο
Ακολουθήστε το financialreport.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις









