Η «CASTELLANO» απέκτησε χρηματοπιστωτικά μέσα τα οποία, εφόσον εξασκηθούν, θα οδηγήσουν στην απόκτηση συνολικά 7.000.000 κοινών ονομαστικών μετοχών, ήτοι περίπου 3,43%
Η «AKTOR ΟΜΙΛΟΣ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ» σε συνέχεια της από 12/03/2026 γνωστοποίησης της εταιρείας «CASTELLANO PROPERTIES LIMITED», σχετικά με τα δικαιώματα ψήφου αυτής επί μετοχών της «AKTOR ΟΜΙΛΟΣ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ», γνωστοποίησε την ακόλουθη μεταβολή επί των δικαιωμάτων ψήφου επί των μετοχών της Εταιρείας:
1) στις 09/03/2026 η «CASTELLANO», απέκτησε χρηματοπιστωτικά μέσα κατά την έννοια της παρ.1 (α) του άρθρου 11 του ν. 3556/2007 (ΣΜΕ), τα οποία, εφόσον εξασκηθούν, θα οδηγήσουν στην απόκτηση συνολικά 7.000.000 κοινών ονομαστικών μετά ψήφου μετοχών εκδόσεως της Εταιρείας, οι οποίες αντιστοιχούν σε ποσοστό περίπου 3,43% του συνολικού μετοχικού κεφαλαίου και των δικαιωμάτων της Εταιρείας.
2) Συνεπεία της ως άνω υπό (1) απόκτησης, εφόσον τα ανωτέρω χρηματοπιστωτικά μέσα ασκηθούν, το ποσοστό δικαιωμάτων ψήφου της «CASTELLANO» στην Εταιρεία διαμορφώνεται από 19,53% σε 22,96%.
Σημειώνεται ότι οι πραγματικοί μέτοχοι της «CASTELLANO» είναι οι κ.κ. Ηλίας Γκότσης, Ευγενία Γκότση, Ροδαμάνθη Γκότση και Μιχαήλ Γκότσης, με ποσοστά συμμετοχής 25% έκαστος.
Εντούτοις, η «CASTELLANO» δεν αποτελεί «ελεγχόμενη επιχείρηση» κατά την έννοια του άρθρου 3 παρ. 1 περίπτωση (γ) του Ν. 3556/2007, από τα ανωτέρω ή άλλα φυσικά ή νομικά πρόσωπα, ούτε άλλως συντρέχει η περίπτωση (α) του άρθρου 10 του Ν. 3556/2007 ή η περίπτωση (ε) του άρθρου 2 του Ν. 3461/2006.
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ:
- Πάρος: Προσφυγή στα δικαστήρια για ανέγερση ξενοδοχείου στο «Πίσω Λιβάδι»
- Vitex (Αφοί Γιαννίδη): Ρεκόρ πωλήσεων αλλά οι επισφάλειες μείωσαν τα κέρδη
- ElvalHalcor: Υπερκάλυψη 2,75 φορές στην αύξηση κεφαλαίου των 250 εκατ. ευρώ
- Ευρωπαϊκές αγορές: Κέρδη με το βλέμμα σε σύγκρουση ΗΠΑ – Ιράν και τεχνολογία
- Πράσινο φως από Ελληνική Ολυμπιακή Επιτροπή για το νέο «Καραϊσκάκη» του Μαρινάκη
- Χαβιέ Τέμπας κατά FIFA: «Καταστρέφει την ποδοσφαιρική βιομηχανία, να παραιτηθεί ο Ινφαντίνο»
- ΕΛΒΑΛΧΑΛΚΟΡ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑ ΧΑΛΚΟΥ ΚΑΙ ΑΛΟΥΜΙΝΙΟΥ Α.Ε. - ΕΛΒΑΛΧΑΛΚΟΡ Α.Ε. 22 – 07 – 2026
- ΔΕΛΤΙΟ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ ΑΓΟΡΑΣ ΑΞΙΩΝ 22 – 07 – 2026
προτεινόμενη πηγή στην Google
Ακολουθήστε το financialreport.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις








