«Προϋπόθεση της πολιτικής αλλαγής είναι η ψήφος στον ΣΥΡΙΖΑ», ανέφερε ο Αλέξης Τσίπρας, ο οποίος το πρωί πραγματοποίησε επίσκεψη στο Άργος.
«Ενώ η κυβέρνηση, οι υπουργοί της και ο ίδιος ο πρωθυπουργός ασχολούνται με την τοξικότητα και τον διχασμό, γιατί δεν έχουν επιχειρήματα και δεν έχουν απαντήσεις στα μεγάλα προβλήματα που απασχολούν τους πολίτες, δεν νιώθουν τα προβλήματα που απασχολούν τους πολίτες, εμείς θέλουμε να είμαστε μέσα στους πολίτες, για να ψάχνουμε να βρούμε λύσεις και απαντήσεις στα μεγάλα τους προβλήματα», ανέφερε στη δήλωσή του ο κ. Τσίπρας.
Ακολούθως εξήγησε ότι πολιτική αλλαγή και προοδευτική κυβέρνηση σημαίνει από την επόμενη μέρα «ένα σχέδιο ώστε να έχουμε αύξηση μισθών, μείωση τιμών, ρύθμιση χρεών, ισχυρό και αποτελεσματικό κοινωνικό κράτος δίπλα στον πολίτη, ένα νέο σύστημα υγείας με ασφάλεια και προστασία για όλους και με περισσότερη δικαιοσύνη». Κλείνοντας υπογράμμισε: «Δικαιοσύνη παντού, αυτό είναι το σύνθημά μας, αυτό είναι το όραμά μας και θα το κάνουμε πράξη με την ψήφο των πολιτών».
Ο κ. Τσίπρας έκανε βόλτα στον κεντρικό εμπορικό δρόμο της πόλης και μίλησε με πολίτες και εμπόρους και άκουσε τα προβλήματά τους. Οι εκπρόσωποι του εμπορικού συλλόγου του επισήμαναν ότι ακόμη και στον πιο κεντρικό δρόμο της πόλης, η κίνηση είναι μειωμένη και αυτό τους δημιουργεί πρόβλημα να καλύψουν τις υποχρεώσεις τους.
Στη συνέχεια, ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ επισκέφθηκε εργοστάσιο κατασκευής ηλιακών θερμοσιφώνων, ενώ στις 7 το απόγευμα θα πραγματοποιήσει Ανοιχτή Ομιλία στην Καλαμάτα.
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ:
- Ευρωπαϊκές αγορές: Με θετικό πρόσημο «στο νήμα» – Βουτιά 24% από Stellantis
- Αναπτυξιακός: Εντάσσονται 112 επενδυτικά σχέδια σε μεταποίηση και τουριστικά Β. Αιγαίου με ενίσχυση 290 εκατ. ευρώ
- ΕΕ: Αυξάνει στο 79% τους δασμούς στα κινεζικά κεραμικά σκεύη για να αντιμετωπίσει το ντάμπινγκ
- ΕΚΤ προς ηγέτες ΕΕ: «Άμεση συλλογική δράση» για να απελευθερωθεί η ανάπτυξη – Πρόταση 5 μέτρων
- ΦΟΥΝΤΛΙΝΚ Α.Ε.Β.Ε. ΤΡΟΦ., ΑΝΤΙΠΡΟΣ/ΩΝ ΚΑΙ ΔΙΑΝΟΜΩΝ - ΓΝΩΣΤΟΠΟΙΗΣΗ ΣΥΝΑΛΛΑΓΩΝ
- Αιφνιδιασμός από ΕΦΚΑ: Ζητάει επιστροφή χρημάτων από παλαιές συντάξεις – Ποιες μπαίνουν στο «στόχαστρο»
- BALLY'S INTRALOT Α.Ε. - Αγορά ιδίων μετοχών
- Η Ούρσουλα φον ντερ Λάιεν προτείνει νέες, πιο σκληρές κυρώσεις κατά της Ρωσίας – Οι νέοι «στόχοι»
Ακολουθήστε το financialreport.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις








