«Είναι στιγμές βαθιάς οδύνης και θλίψης, οι εικόνες που είδα είναι συγκλονιστικές», δήλωσε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία Αλέξης Τσίπρας, ο οποίος επισκέφτηκε τον τόπο του σιδηροδρομικού δυστυχήματος στα Τέμπη.
Αμέσως μετά αναχώρησε για το Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Λάρισας, προκειμένου να ενημερωθεί για την κατάσταση της υγείας των τραυματιών από το δυστύχημα.
Στη συνέχεια, μαζί με το δήμαρχο Λάρισας, Απόστολο Καλογιάννη, θα μεταβεί στην πλατεία της πόλης, για να δώσει αίμα, στο πλαίσιο της αιμοδοσίας που πραγματοποιείται εκεί για τις ανάγκες των τραυματιών.
Τον κ. Τσίπρα συνόδευαν ο τομεάρχης Υποδομών του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, Νίκος Παππάς, και η αναπληρώτρια τομεάρχης Υγείας, Δώρα Αυγέρη.
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ:
- Ούρσουλα φον ντερ Λάιεν: «Με τον Ντόναλντ Τραμπ συμφωνήσαμε να συναντηθούμε την Κυριακή στη Σκωτία»
- Ευρωπαϊκές αγορές: Μικτά πρόσημα μετά το «50-50» του Τραμπ για συμφωνία με ΕΕ
- Premia Properties: Σε επενδύσεις ακινήτων και κεφάλαιο κίνησης τα 38,99 εκατ. ευρώ της αύξησης κεφαλαίου
- Bloomberg: Το supertanker «Nissos Keros» (οικογένεια Αλαφούζου) με σαουδαραβικό ντίζελ κατευθύνεται στην Ευρώπη
- Μύλοι Κεπενού: Με 97,72% η ΓΙ.ΕΛ.ΔΗ Συμμετοχών μετά τη δημόσια πρόταση
- Tραμπ: «Θα έλεγα ότι έχουμε 50-50 πιθανότητες, ίσως και λιγότερες, να καταλήξουμε σε συμφωνία με την ΕΕ»
- ΕΛΛΑΚΤΩΡ: Στο 52,6% το ποσοστό συμμετοχής της Reggeborgh
- Χρηματιστήριο: Κόπωση επενδυτών, μικρές απώλειες, στο -0,85% η εβδομάδα
Ακολουθήστε το financialreport.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις