Διαθέτει πλέον ενιαίο υπό διαχείριση χαρτοφυλάκιο αξίας περίπου 1 δισ. ευρώ.
Η «Allianz Μονοπρόσωπη Ανώνυμη Εταιρία Διαχείρισης Αμοιβαίων Κεφαλαίων» που προέκυψε από τη νομική συνένωση της Allianz ΑΕΔΑΚ και της Ευρωπαϊκή Πίστη Asset Management, διαθέτει πλέον ενιαίο υπό διαχείριση χαρτοφυλάκιο αξίας περίπου 1 δισ. ευρώ.
Αυτό αναφέρεται σε σημερινή ανακοίνωση της εταιρείας που σημειώνει ότι «συνδυάζοντας αρμονικά τα καλύτερα στοιχεία των δύο εταιριών, το νέο σχήμα επιδιώκει να γίνει η πρώτη επιλογή των πελατών, προσφέροντας πάντοτε ολοκληρωμένες υπηρεσίες και προϊόντα υψηλού επιπέδου».
Ο Θωμάς Κωνσταντινίδης, πρόεδρος της Allianz Μονοπρόσωπη Ανώνυμη Εταιρία Διαχείρισης Αμοιβαίων Κεφαλαίων, δήλωσε σχετικά:
“Μέσα από την Allianz Μονοπρόσωπη Ανώνυμη Εταιρία Διαχείρισης Αμοιβαίων Κεφαλαίων θα συνεχίσουμε να παρέχουμε στους πελάτες μας υπηρεσίες υψηλής ποιότητας και να εδραιώνουμε σταθερές σχέσεις μαζί τους, με βάση τον αμοιβαίο σεβασμό και τον ουσιώδη διάλογο. Παράλληλα, εξακολουθούμε να εργαζόμαστε με απρόσκοπτή αφοσίωση για να προσφέρουμε συνεχή κατάρτιση στους ανθρώπους μας, για να μπορούμε από κοινού να ανταποκρινόμαστε στις ανάγκες των πελατών μας, αφουγκραζόμενοι τα συνεχώς μεταβαλλόμενα δεδομένα της αγοράς”.
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ:
- Η UniCredit προχωρά σε προσφορά για την απόκτηση άνω του 30% της Commerzbank
- Αναβλήθηκε η πτήση για τον επαναπατρισμό των Ελλήνων στο Ντουμπάι
- Intertrade Hellas: Σε λειτουργία η δεύτερη χαρτοποιητική γραμμή στα Οινόφυτα
- Στον β’ γύρο η έκβαση των δημοτικών εκλογών στις μεγάλες πόλεις της Γαλλίας
- Νέα πρόσληψη μετακλητού συνεργάτη στο Υπουργείο Ανάπτυξης
- Ατλάντικ: Ξανά στο προσκήνιο η πτωχευμένη αλυσίδα σούπερ μάρκετ λόγω πλειστηριασμών
- Πανελλαδική 24ωρη απεργία των νοσοκομειακών γιατρών την Τετάρτη 18/3
- Λάσκαρης Κονδύλης: Από τον ΑΒ Βασιλόπουλο, CFO στη Νέα Εγνατία Οδός Παραχώρηση ΑΕ (ΓΕΚ ΤΕΡΝΑ)
Ακολουθήστε το financialreport.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις








