Αφορά τα καταστήματα που βρίσκονται κυρίως στο κέντρο της Αθήνας
Σε ένα ακόμα deal στο χώρο του άρτου προχώρησε, σύμφωνα με πληροφορίες, το Switz Group του Ινδού επιχειρηματία Taizoon Khorakiwala.
Πρόκειται για την εξαγορά ενός μέρους της επιχειρηματικής δραστηριότητας με την επωνυμία ”The Bakers in the hood” τωv αδερφών Κώτση, Απόστολου Κώτση και του ξαδέρφου τους Απόστολου Κώτση.
Είναι ένα deal που συζητιόνταν καιρό από τις δύο πλευράς, με στόχο οι τρεις επιχειρηματίες να μεταβιβάσουν μέρος των καταστημάτων καφεστίασης στον Ινδό επιχειρηματία. Πηγές κοντά στον Ινδό επιχειρηματία τονίζουν ότι από την Switz Group αποκτήθηκαν τα καταστήματα που βρίσκονται στο κέντρο της Αθήνας, στα Ιλίσια και στους Αμπελόκηπους.
Λεπτομέρειες για το οικονομικό σκέλος της συμφωνίας δεν έχουν γίνει γνωστές.
Υπενθυμίζεται ότι ο Ινδός επικεφαλής της Switz Group, Taizoon Khorakiwala εισήλθε στην ελληνική αγορά τροφίμων το 2017, εξαγοράζοντας την Olympic Food, ενώ στη συνέχεια προχώρησε και σε άλλες κινήσεις εξαγορών, κυρίως επιχειρήσεων που ασχολούνται με το τρόφιμο και την εστίαση, όπως Ιωνική Σφολιάτα, Κουλουράδες, Κρητών Άρτος, CSM Bakery, Οak, Νewbake, Σαμούρης, Frankal, Τroufa.
Εξάλλου, η εμπορική εταιρεία που διατηρεί ο όμιλος Switz Group Τrading με έδρα την Κύπρο, αντιπροσωπεύει στην Ελλάδα τα προϊόντα των ευρωπαϊκών εταιρειών Bridor, Europastry και Baker&Baker.
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ:
- Wall Street: Κινείται ήπια ανοδικά
- Energean: Νέα ανάπτυξη κοιτάσματος φυσικού αερίου στην Αδριατική, ανοιχτά της Κροατίας
- Μητσοτάκης: Ρεκόρ 25ετίας σε νέες θέσεις απασχόλησης
- ΗΠΑ: Στο 3% η ανάπτυξη το β΄τρίμηνο
- Εθνικό Μητρώο Νεοφυών Επιχειρήσεων: Προχωράει διαδικασία διαγωνισμού για ανάδοχο προβολής
- ΑΒ Βασιλόπουλος: Στα 352 καταστήματα το δίκτυο franchise
- Ένα φαρμακείο στο ακριτικό Καστελόριζο, από τον Δ. Γαννακόπουλο
- Ανδρουλάκης σε Αυγενάκη για ΟΠΕΚΕΠΕ: Μόνο ψέματα αράδιασε «το κουτσαβάκι του αεροδρομίου»
Ακολουθήστε το financialreport.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις