Συνολικά πάνω από 1,09 εκατ. μετοχές απέκτησε η AIAG την περίοδο 2-4 Φεβρουαρίου
Ο ΟΠΑΠ ανακοίνωσε ότι την 4 Φεβρουαρίου 2026 έλαβε γνωστοποίηση από την Allwyn, νομικό πρόσωπο στενά συνδεδεμένο με τα κάτωθι μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου της Εταιρείας:
– Pavel Šaroch, Αντιπρόεδρος / Μη Εκτελεστικό Μέλος Δ.Σ.
– Katarina Kohlmayer, Μη Εκτελεστικό Μέλος Δ.Σ.
– Robert Chvátal, Μη Εκτελεστικό Μέλος Δ.Σ.
σχετικά με τις κατωτέρω συναλλαγές επί μετοχών της Εταιρείας.
Την 2 Φεβρουαρίου 2026, η AIAG απέκτησε 398.806 κοινές μετοχές της Εταιρείας (ISIN GRS419003009) σε μέση τιμή 17,5165 ευρώ ανά μετοχή, ήτοι για συνολικό τίμημα περίπου 6.985.685,30 ευρώ. Ταυτόχρονα, οι μετοχές που αποκτήθηκαν θα χρησιμοποιηθούν για το μερικό διακανονισμό των ανοιχτών θέσεων της προθεσμιακής συναλλαγής επί μετοχών (share forward transaction) που γνωστοποιήθηκε στις 22 Δεκεμβρίου 2025.
Την 3 Φεβρουαρίου 2026, η AIAG απέκτησε 302.472 κοινές μετοχές της Εταιρείας (ISIN GRS419003009) σε μέση τιμή 17,6785 ευρώ ανά μετοχή, ήτοι για συνολικό τίμημα περίπου 5.347.251,25 ευρώ. Ταυτόχρονα, οι μετοχές που αποκτήθηκαν θα χρησιμοποιηθούν για το μερικό διακανονισμό των ανοιχτών θέσεων της προθεσμιακής συναλλαγής επί μετοχών (share forward transaction) που γνωστοποιήθηκε στις 22 Δεκεμβρίου 2025.
Την 4 Φεβρουαρίου 2026, η AIAG απέκτησε 389.818 κοινές μετοχές της Εταιρείας (ISIN GRS419003009) σε μέση τιμή 17,8520 ευρώ ανά μετοχή, ήτοι για συνολικό τίμημα περίπου 6.959.030,94 ευρώ. Ταυτόχρονα, οι μετοχές που αποκτήθηκαν θα χρησιμοποιηθούν για το μερικό διακανονισμό των ανοιχτών θέσεων της προθεσμιακής συναλλαγής επί μετοχών (share forward transaction) που γνωστοποιήθηκε στις 22 Δεκεμβρίου 2025.
Οι αγορές των κοινών μετοχών πραγματοποιήθηκαν μέσω του Χρηματιστηρίου Αθηνών καθώς και σε ιδιωτικούς τόπους διαπραγμάτευσης που λειτουργούν ως Πολυμερείς Μηχανισμοί Διαπραγμάτευσης (ΠΜΔ), ενώ οι συναλλαγές μερικού κλεισίματος των θέσεων της προθεσμιακής συναλλαγής επί μετοχών (share forward transaction) εκτελέστηκαν εξωχρηματιστηριακά (OTC) / εκτός τόπου διαπραγμάτευσης.
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ:
- Κόντρα στην Παρτιζάν ο Παναθηναϊκός (21:30) για την 27η αγωνιστική της Euroleague
- «Όχι» του Αρείου Πάγου στους συγγενείς των Τεμπών για μεταφορά της δίκης
- Κέρδη 10,5 δισ. ευρώ με αύξηση 4,5% το 2025 για την BBVA
- Το ευρώ υποχωρεί οριακά στα 1,1802 δολάρια
- Μικτές τάσεις στα ευρωπαϊκά χρηματιστήρια
- Υποτιθέμενη «διευκόλυνση» των ΑΜΕΑ για δάνεια σε ελβετικό φράγκο
- CENTRIC και TEN BRINKE ξεκινούν επένδυση 100 εκατ. ευρώ στο Ελληνικό με ανάπτυξη κατοικιών
- CENTRIC ΣΥΜΜΕΤΟΧΩΝ Α.Ε. - Δημοσιοποίηση προνομιακής πληροφορίας σύμφωνα με τον Κανονισμό (ΕΕ) 596/2014
Ακολουθήστε το financialreport.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις








