Ανακοίνωση της τράπεζας στο Χρηματιστήριο Αθηνών
Η Alpha Bank διαψεύδει δημοσιεύματα που την φέρουν να βρίσκεται σε διαπραγματεύσεις για την απόκτηση ποσοστού της Τράπεζας Κύπρου.
Συγκεκριμένα με ανακοίνωσή της αναφέρει:
Για την ορθή ενημέρωση του επενδυτικού κοινού, η Alpha Υπηρεσιών και Συμμετοχών A.E. (“Alpha Holdings”) διαψεύδει ως αναληθή πρόσφατα δημοσιεύματα στον ηλεκτρονικό τύπο, σύμφωνα με τα οποία η Alpha Holdings έχει εισέλθει σε διαπραγματεύσεις για την απόκτηση ποσοστού στην εταιρεία Bank of Cyprus Holdings Public Limited Company (“Bank of Cyprus”) από υφισταμένους μετόχους της.
Στα πλαίσια της υλοποίησης του ανακοινωθέντος Στρατηγικού της Σχεδίου, η Alpha Holdings παρακολουθεί την αγορά για την αξιολόγηση επενδυτικών ευκαιριών και ενημερώνει το επενδυτικό κοινό σύμφωνα με την κείμενη νομοθεσία.
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ:
- Jinko Solar Storage Greece: Ο κινεζικός κολοσσός των φωτοβολταικών ιδρύει εταιρεία χονδρικής ηλεκτρικών συσκευών στην Ελλάδα
- Παραίτηση Ιωάννη Παπαγεωργίου από την «Παγωτά Δωδώνη» και νέο Δ.Σ.
- Κερκυραϊκή Ζυθοποιία (Corfu Beer): Άνοδος τζίρου και κερδοφορίας με νέες επενδύσεις και προϊόντα
- The Swatch Group Greece: Νέο κατάστημα στο Μαρούσι
- ΓΙΩΤΗΣ: Νέα διανομή 1,06 εκατ. € και «φρέσκοι» ΚΑΔ
- Μπαρτσελόνα – Ολυμπιακός 6-1: Κατέρρευσε με τη συμβολή του Ελβετού διαιτητή
- Έφυγε ο «Νιόνιος», στα 80 του χρόνια
- Ευρώπη και Ουκρανία ετοιμάζουν πρόταση 12 σημείων για τερματισμό του πολέμου
Ακολουθήστε το financialreport.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις