Λίγο πριν το μεσημέρι, είχε ανακύψει τεχνικό πρόβλημα στα συστήματα συναλλαγών της τράπεζας
Επανήλθαν τα συστήματα της Alpha Bank τα οποία είχαν μπλοκάρει από το πρωί λόγω τεχνικού προβλήματος, καθιστώντας αδύνατη την πραγματοποίηση συναλλαγών.
Πλέον τα συστήματα ΑΤΜ αλλά και το e-banking είναι απολύτως λειτουργικά και οι συναλλαγές πραγματοποιούνται κανονικά.
Υπενθυμίζουμε, ότι λίγο πριν το μεσημέρι, ανέκυψε τεχνικό πρόβλημα στα συστήματα συναλλαγών της τράπεζας, με αποτέλεσμα να μη λειτουργούν τα ΑΤΜ και το e-banking.
Πελάτες της τράπεζας που θέλησαν να κάνουν μικροαναλήψεις διαπίστωσαν ότι οι κάρτες τους δεν γίνονται αποδεκτές.
Σε προσπάθειες διενέργειας συναλλαγών μέσω e-banking στην οθόνη εμφανίστηκε η ένδειξη “δεν υπάρχει επαρκές υπόλοιπο” – προς μεγάλη έκπληξη και ανησυχία των πελατών της τράπεζας.
Πλέον τα συστήματα λειτουργούν κανονικά.
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ:
- Υπεγράφη η συμφωνία για τη Γάζα από ΗΠΑ, Κατάρ, Αίγυπτο, Τουρκία – Τραμπ: «Αυτό χρειάστηκε 3.000 χρόνια»
- Στη φυλακή από τις 21 Οκτωβρίου ο Νικολά Σαρκοζί
- Πιερρακάκης στη Βουλή: Αύξηση του ΑΕΠ 2,2% το 2025 και 2,4% το 2026
- Ευρωπαϊκές αγορές: Έκλεισαν με κέρδη στη σκιά της εκεχειρίας στη Γάζα
- Alpha Bank: Αγορά 2,032 εκατ. ιδίων μετοχών έναντι 7,64 εκατ. ευρώ
- Mevaco: Παραιτήθηκε από το ΔΣ ο Ιωάννης Μπρούτζος
- Alter Ego: Στις 15 Οκτωβρίου θα αρχίσει η διαπραγμάτευση των νέων μετοχών
- Ακρίτας: Μετατροπή 14,1 εκατ. προνομιούχων μετοχών σε κοινές
Ακολουθήστε το financialreport.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις