Ο κύκλος εργασιών ανήλθε σε 13,27 εκατ. ευρώ, σημειώνοντας αύξηση κατά 44,3 %
Η Alpha Trust Holdings προέβη σε ανακοίνωση των οικονομικών αποτελεσμάτων του έτους 2025, σύμφωνα με την οποία τα καθαρά της κέρδη σε σχέση με το 2024 αυξήθηκαν κατά 182, 43%, στα 4,65 εκατ. ευρώ.
Ειδικότερα σύμφωνα με τη σχετική ανακοίνωση:
Τα Κεφάλαια υπό Διαχείριση στο κλείσιμο της χρήσης του 2025 ανήλθαν στα € 2,2 δις. σε σχέση με τα € 1,86 δις της προηγούμενης χρήσης.
Ο κύκλος εργασιών για τη χρήση 2025 ανήλθε σε € 13,27 εκ. έναντι € 9,19 εκ. της προηγούμενης χρήσης, σημειώνοντας αύξηση κατά 44,3 %.
Τα κέρδη προ χρηματοοικονομικών, φόρων και αποσβέσεων για τη χρήση 2025 ανήλθαν σε € 5,94 εκ. έναντι € 2,77 εκ. της προηγούμενης χρήσης, σημειώνοντας αύξηση κατά 114,57 %.
Τα κέρδη μετά από φόρους από συνεχιζόμενες δραστηριότητες για τη χρήση 2025 ανήλθαν σε € 4,65 εκ. έναντι € 1,65 εκ. της προηγούμενης χρήσης, σημειώνοντας αύξηση κατά 182,43 %.

Σχολιάζοντας τα οικονομικά αποτελέσματα του έτους 2025, ο Πρόεδρος της Alpha Trust Holdings, Φαίδων Ταμβακάκης σημείωσε:
«Η χρονιά που πέρασε υπήρξε μία από τις πιο αποδοτικές για τους πελάτες, τους μετόχους και τους εργαζόμενους στην ιστορία της εταιρείας μας. Οι αγορές στη διάρκεια του έτους παρουσίασαν έντονες διακυμάνσεις, αλλά η εμπειρία και η προσήλωση των στελεχών μας συνέβαλε ώστε η έκβαση να είναι θετική για το σύνολο των πελατών. Βαίνοντας προς την επέτειο των 40 ετών εξέλιξης, είμαστε έτοιμοι για νέες προκλήσεις και ακόμα καλύτερα αποτελέσματα».
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ:
- Ευρωπαϊκές αγορές: Με απώλειες περιμένοντας τι θα γίνει με τις συνομιλίες ΗΠΑ – Ιράν
- Real Consulting: Αυξήθηκε στο 10,10% το έμμεσο ποσοστό της Motor Oil
- Loulis Food: Μειωμένα στα 5,61 εκατ. ευρώ τα καθαρά κέρδη το 2025
- Intracom: Στα 27,5 εκατ. τα EBITDA το 2025 – Πρόταση για μέρισμα
- TRASTOR Α.Ε.Ε. ΑΚΙΝΗΤΗΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ - Ανακοίνωση Πρόθεσης Διενέργειας Δημόσιας Προσφοράς
- ΙΛΥΔΑ: Στα 4,428 ευρώ τα καθαρά κέρδη, αυξημένα κατά 15,93 % το 2025
- DOTSOFT Α.Ε. - ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΠΡΟΣΚΛΗΣΗΣ ΕΤΗΣΙΑΣ ΤΑΚΤΙΚΗΣ ΓΕΝΙΚΗΣ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗΣ 20/05/2026
- REAL CONSULTING Α.Ε. - ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΡΥΘΜΙΖΟΜΕΝΗΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑΣ – ΓΝΩΣΤΟΠΟΙΗΣΗ ΣΥΝΑΛΛΑΓΩΝ
Ακολουθήστε το financialreport.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις








