Θα ηγηθεί της οργάνωσης και διαχείρισης των datasets του ομίλου
Την ανάληψη καθηκόντων στη νέα θέση Head of Data από τον Κωνσταντίνο Μόκκα ανακοίνωσε η Alter Ego Media.
Όπως αναφέρει η σχετική ανακοίνωση, στο πλαίσιο των καθηκόντων του, ο Κωνσταντίνος Μόκκας θα ηγηθεί της οργάνωσης και διαχείρισης των datasets του ομίλου, με σκοπό τη βελτιστοποίηση των διαφημιστικών αποτελεσμάτων και της καλύτερης στόχευσης περιεχομένου σε όλες τις πλατφόρμες του Ομίλου. Οι κύριες αρμοδιότητές του περιλαμβάνουν την αξιοποίηση και καθαρισμό των βάσεων δεδομένων, την ενσωμάτωση τεχνολογιών AI και την ανάπτυξη στρατηγικής βασισμένης σε δεδομένα, ώστε να προσφέρονται πιο στοχευμένες και αποδοτικές διαφημιστικές λύσεις και αναλύσεις στους πελάτες και στους επισκέπτες των μέσων του ομίλου.
Ο Κωνσταντίνος Μόκκας διαθέτει εκτεταμένη εμπειρία στον τομέα της επιστήμης δεδομένων και της ανάλυσης, έχοντας εργαστεί στην οργάνωση, ανάλυση και επεξεργασία δεδομένων σε κορυφαίους οργανισμούς όπως η Google, η BlackRock και η Schroders. Είναι επίσης κάτοχος MSc στον τομέα του Operational Research and Management Science (Lancaster University) και κατέχει BSc στις Επιχειρησιακές Σπουδές και Χρηματοοικονομικά (Northeastern University).
Οι δεξιότητές του στην ανάπτυξη υψηλών επιδόσεων datasets και η εξειδίκευσή του στην ερμηνεία και αξιοποίηση δεδομένων θα είναι κρίσιμης σημασίας για την επιτυχία αυτής της νέας στρατηγικής δεδομένων της Alter Ego Media.
«Η ένταξη του Κωνσταντίνου στην ομάδα μας σηματοδοτεί ένα νέο κεφάλαιο στη επίτευξη της στρατηγική μας για την αποτελεσματική διαχείριση δεδομένων. Η τεχνογνωσία του Κωνσταντίνου θα μας επιτρέψει να ενισχύσουμε τις διαφημιστικές μας λύσεις, προσφέροντας ακόμα μεγαλύτερη αξία στους πελάτες μας και πιο στοχευμένο περιεχόμενο στους επισκέπτες των ιστοσελίδων μας και μελλοντικών πλατφορμών περιεχομένου που θα αναπτύξουμε» δήλωσε ο Γιώργος Σαλιάρης-Φασσέας, Γενικός Διευθυντής Στρατηγικής, Τεχνολογίας και Ανάπτυξης.
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ:
- Κυρανάκης: Σε 17 μήνες ξεκινά η σταδιακή έλευση των καινούργιων συρμών της Hellenic Train
- Aμερικανικά «μπράβο» για τον Κάθετο Διάδρομο
- Κακοκαιρία: Έρχεται ο «λογαριασμός» για τα πλημμυρικά φαινόμενα, τις κατολισθήσεις και τις καταστροφές των καλλιεργειών
- «Κόμβος»: Ποια η νέα ειδική υπηρεσία της Τροχαίας με drones και κάμερες για το κυκλοφοριακό χάος της Αττικής
- Άγιος Βαλεντίνος: Ο τζίρος της γιορτής των ερωτευμένων
- Αττική Οδός: Έκτακτες κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στο ρεύμα προς αεροδρόμιο από την Ελευσίνα ως την Περιφερειακή Αιγάλεω
- Τροχάδην ΑΑΔΕ για τις νέες φορολογικές δηλώσεις: Πότε ανοίγει η πλατφόρμα
- Διάσκεψη ασφαλείας στο Μόναχο: Τα μηνύματα Μακρόν και Μερτς για πυρηνική αποτροπή και ευρωομόλογα
Ακολουθήστε το financialreport.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις








