Η ως άνω διαδικασία δεν προβλέπει τη διανομή μερίσματος στους μετόχους
Η Alumil ενημερώνει ότι η αύξηση και ταυτόχρονη μείωση του μετοχικού κεφαλαίου της εταιρείας, όπως αποφασίστηκε κατά την Τακτική Γενική Συνέλευση των Μετόχων της 28ης Ιουνίου 2024, σύμφωνα με την ΠΟΛ.1042/2015, αντιμετωπίζεται λογιστικά και φορολογικά ως διανομή μερίσματος, ισόποσης αξίας με την αυξομείωση του μετοχικού κεφαλαίου, ήτοι 20.420.619,03 ευρώ.
Ως εκ τούτου, διευκρινίζεται ρητώς ότι η ως άνω διαδικασία δεν προβλέπει τη διανομή μερίσματος στους μετόχους.
Αντίθετα, η εταιρεία θα καταβάλει μόνο τον προβλεπόμενο παρακρατούμενο φόρο μερίσματος (5%) για λογαριασμό των μετόχων, όπως ορίζεται από τη φορολογική νομοθεσία.
Για περισσότερες πληροφορίες, οι μέτοχοι μπορούν να επικοινωνήσουν με το Τμήμα Εξυπηρέτησης Μετόχων της Εταιρείας στο τηλέφωνο 23130 11000 ή μέσω email στο [email protected].
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ:
- ΔΕΗ: Νέες ψηφιακές υπηρεσίες και προϊόντα το 2026
- Με χορηγία Βαγγέλη Μαρινάκη η ανακαίνιση του Παναθηναϊκού Σταδίου από την Capital Maritime
- Eurostat: Η βιομηχανική παραγωγή αυξήθηκε 2% στην ευρωζώνη τον Οκτώβριο – Με +6,9% δεύτερη η Ελλάδα
- ΕΛΣΤΑΤ: Μειώνεται το εξωτερικό έλλειμμα το β’ τρίμηνο του 2025
- Συντάξεις Νοεμβρίου: Μεγάλωσε κι άλλο η ψαλίδα δημοσίου – ιδιωτικού τομέα στα +716, 76 ευρώ
- ΕΛΣΤΑΤ: Υποχωρούν οι κενές θέσεις εργασίας το γ’ τρίμηνο 2025
- ΕΛΣΤΑΤ: Αυξήθηκε 8,1% το μισθολογικό κόστος το γ’ τρίμηνο 2025
- ΕΛΣΤΑΤ: Αύξηση 3,3% στον Δείκτη Παραγωγής στις Κατασκευές γ’ τρίμηνο 2025
Ακολουθήστε το financialreport.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις








