Το family office του Ορτέγα, Pontegadea αγόρασε το ακίνητο στην οδό 727 West Madison από την κοινοπραξία των Ares Management και F&F Realty, σύμφωνα με εκπρόσωπο της εταιρείας
Ο Αμάνθιο Ορτέγα, ο δισεκατομμυριούχος ιδρυτής της αλυσίδας ρούχων Zara, προχώρησε στην αγορά μίας υπερπολυτελούς πολυκατοικίας στο Σικάγο έναντι 232 εκατομμυρίων δολαρίων, μεγαλώνοντας ακόμα περισσότερο το portfolio του με τα αμερικανικά ακίνητα.
Το family office του Ορτέγα, Pontegadea αγόρασε το ακίνητο στην οδό 727 West Madison από την κοινοπραξία των Ares Management και F&F Realty, σύμφωνα με εκπρόσωπο της εταιρείας.
To deal προσθέτει το κτίριο των 45 ορόφων και των 492 πολυτελών διαμερισμάτων στη λίστα ακινήτων του Ορτέγα η οποία περιλαμβάνει κτίρια ορόσημα, όπως τα κεντρικά γραφεία της Meta Platforms στο Σιάτλ και το κτίριο Haughwout στο Μανχάταν.
Με την περιουσία του να φτάνει τα 75 δισεκατομμύρια δολάρια, προερχόμενη από το πλειοψηφικό μερίδιο που κατέχει στην ισπανική εταιρεία λιανικού εμπορίου Inditex, ο Ορτέγα ενισχύει ακόμα περισσότερο το χαρτοφυλάκιο ακινήτων του, η αξία του οποίου άγγιζε το περασμένο έτος τα 18,1 δισ. ευρώ.
Ο πιο πλούσιος άνθρωπος της Ισπανίας επένδυσε περίπου 1 δισεκατομμύριο δολάρια το 2022 για την αγορά αποθηκευτικών χώρων στις ΗΠΑ, διαφοροποιώντας την επενδυτική του δράση από το παραδοσιακό του ενδιαφέρον για χώρους καταστημάτων και γραφείων.
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ:
- QUALITY AND RELIABILITY Α.Β.Ε.Ε. - ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΩΝ ΧΡΗΣΗΣ 2025
- QUALITY AND RELIABILITY Α.Β.Ε.Ε. - Οικονομική έκθεση QUALITY & RELIABILITY Α.Β.Ε.Ε. (2025,Ετήσιος ισολογισμός,Ενοποιημένη)-iXBRL
- Ρ ΕΝΕΡΓΕΙΑ 1 ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΗ ΑΕ - Οικονομική έκθεση Ρ ΕΝΕΡΓΕΙΑ 1 ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΗ ΑΕ (2025,Ετήσιος ισολογισμός,Ενοποιημένη)
- Το ρεσάλτο του Ισραήλ στην Κρήτη σε πλοιάρια που πήγαιναν βοήθεια στη Γάζα και οι ευχαριστίες προς την ελληνική Κυβέρνηση
- Ο ΔΣΑ ζητά την παραίτηση του Εισαγγελέα του Αρείου Πάγου για την υπόθεση των υποκλοπών
- Το Ιράν απειλεί με «μακρά και επώδυνα» πλήγματα εάν οι ΗΠΑ επαναλάβουν επιθέσεις
- Πρόταση προανακριτικής κατέθεσε το ΠΑΣΟΚ για Λιβανό και Αραμπατζή λόγω του σκανδάλου του ΟΠΕΚΕΠΕ
- Στο ΠΑΣΟΚ προσχώρησε ο Νικόλας Φαραντούρης
Ακολουθήστε το financialreport.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις








