«Ζητούμε συγγνώμη από τους πελάτες μας για την ταλαιπωρία», ανέφερε η εταιρεία
Οι πτήσεις της American Airlines σε όλη τη χώρα ανεστάλησαν για σύντομη χρονική διάρκεια, σήμερα παραμονή Χριστουγέννων, λόγω «τεχνικών προβλημάτων», ανακοίνωσαν λίγο νωρίτερα η αμερικανική ρυθμιστική αρχή και μια ανάρτηση της αεροπορικής εταιρείας στο X, ωστόσο λίγα λεπτά αργότερα η ρυθμιστική αρχή ανακοίνωσε την άρση της απαγόρευσης απογείωσης πτήσεων του αμερικανικού αερομεταφορέα.
«Ζητούμε συγγνώμη από τους πελάτες μας για την ταλαιπωρία», ανέφερε σε ανακοίνωσή της η American Airlines.
«Η American Airlines αναφέρει ότι ένα τεχνικό πρόβλημα καθήλωσε τα αεροσκάφη σε όλη τη χώρα», ανέφερε σε πρώτο μήνυμα της η Ομοσπονδιακή Υπηρεσία Πολιτικής Αεροπορίας, με δεύτερο μήνυμα της να ανακοινώνει την άρση της αναστολής αυτής.
Συγκεκριμένα, λίγο μετά τις 15.00 ώρα Ελλάδος, η αεροπορική εταιρεία σε ανακοίνωσή της τόνισε ότι το τεχνικό πρόβλημα επιλύθηκε κι ότι οι πτήσεις επανέρχονται σταδιακά. Η αναστολή πτήσεων του μεγαλύτερου αμερικανικού αερομεταφορέα διήρκεσε μία ώρα από τις 06:50 έως τις 07:50 (Ανατολική Ζώνη Ώρας ΗΠΑ).
Η αεροπορική εταιρεία πραγματοποιεί χιλιάδες πτήσεις ημερησίως σε περισσότερους από 350 προορισμούς σε περισσότερες από 60 χώρες.
BREAKING: American Airlines issues nationwide ground stop due to technical issue pic.twitter.com/AgpJ9QnBUP
— BNO News (@BNONews) December 24, 2024
Το σημερινό περιστατικό σημειώθηκε λίγους μήνες μετά την απαγόρευση όλων των πτήσεων της American Airlines λόγω ενός σοβαρού προβλήματος στο λογισμικό από την εταιρεία κυβερνοασφάλειας Crowdstrike. Η American Airlines, μεταξύ άλλων αεροπορικών εταιρειών, καθήλωσε τις πτήσεις της για μεγάλο χρονικό διάστημα την 19η Ιουλίου.
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ:
- Χρηματιστήριο: Ολική επαναφορά (+2,08%) με τραπεζικό ράλι – Εκκωφαντική βουτιά 9,98% από Aktor
- Τι ακριβώς παραχωρεί η κυβέρνηση στην ΚΑΕ ΑΕΚ…
- ΕΛΛΑΚΤΩΡ Α.Ε. - ΑΓΟΡΑ ΙΔΙΩΝ ΜΕΤΟΧΩΝ
- DIMAND Α.Ε. - ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΡΥΘΜΙΖΟΜΕΝΗΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑΣ – ΓΝΩΣΤΟΠΟΙΗΣΗ ΣΥΝΑΛΛΑΓΩΝ
- Στην ΚΑΕ ΑΕΚ για 49 χρόνια το «Sunel Arena» στα Άνω Λιόσια, με διάταξη Βρούτση
- Wall Street: Ανάκαμψη με «οδηγό» τις μετοχές των ημιαγωγών
- Μπέσεντ: Πιθανές κυρώσεις στην Κίνα για «κλοπή» αμερικανικών μοντέλων AI
- Τζέιμι Ντίμον: «Δεν θα αγόραζα σήμερα ούτε μετοχές ούτε μακροπρόθεσμα ομόλογα»
προτεινόμενη πηγή στην Google
Ακολουθήστε το financialreport.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις









