Το ελικόπτερο που συγκρούστηκε με το αεροσκάφος ήταν σε εκπαιδευτική πτήση
Ο διευθύνων σύμβουλος της American Airlines εξέφρασε «βαθιά θλίψη» μετά τη συντριβή του αεροσκάφους της μετά από σύγκρουση με στρατιωτικό ελικόπτερο πάνω από την αμερικανική πρωτεύουσα αργά το βράδυ της Τετάρτης.
«Θα ήθελα να εκφράσω τη βαθιά μας θλίψη για τα γεγονότα αυτά», δήλωσε ο διευθύνων σύμβουλος Ρόμπερτ Ίσομ σε δήλωση μέσω βίντεο, προσθέτοντας: «Αυτή είναι μια δύσκολη μέρα για όλους μας».
Το ελικόπτερο που συγκρούστηκε με το αεροσκάφος ήταν σε «εκπαιδευτική πτήση»
Το ελικόπτερο Black Hawk του αμερικανικού στρατού που ενεπλάκη στη συντριβή της Τετάρτης κοντά στην Ουάσινγκτον βρισκόταν σε «εκπαιδευτική πτήση» όταν συγκρούστηκε στον αέρα με επιβατικό αεροσκάφος, δήλωσε στρατιωτικός εκπρόσωπος.
Η επιβεβαίωση από αξιωματούχο δημοσίων σχέσεων αναρτήθηκε στο Χ από τον νέο υπουργό Άμυνας των ΗΠΑ Πιτ Χέγκσεθ, ο οποίος χαρακτήρισε το δυστύχημα «απολύτως τραγικό» και δήλωσε ότι οι προσπάθειες έρευνας και διάσωσης «συνεχίζονται ακόμη».
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ:
- ΔΙΕΘΝΗΣ ΑΕΡΟΛΙΜΕΝΑΣ ΑΘΗΝΩΝ Α.Ε. - Πρόσκληση σε Τηλεδιάσκεψη για τα Οικονομικά Αποτελέσματα 2025
- ΔΙΕΘΝΗΣ ΑΕΡΟΛΙΜΕΝΑΣ ΑΘΗΝΩΝ Α.Ε. - Ανακοίνωση για την Προαναγγελία Τακτικής Γενικής Συνέλευσης
- QUEST ΣΥΜΜΕΤΟΧΩΝ Α.Ε. - Αγορά ιδίων μετοχών
- ΠΡΟΝΤΕΑ Α.Ε.Ε.Α.Π. - Γνωστοποίηση διορισμού Ειδικού Διαπραγματευτή
- «Δεύτερο κτύπημα» Ταλ Ντίλιαν για υποκλοπές: «Παρέμεινα σιωπηλός, δεν θα γίνω αποδιοπομπαίος τράγος»
- Έκθεση Κομισιόν: Η Ελλάδα πέτυχε τη 2η μεγαλύτερη μείωση θανατηφόρων τροχαίων σε όλη την ΕΕ το 2025
- Allwyn AG - Allwyn AG (24-Μαρ-2026)
- Ευρωπαϊκές αγορές: Επιφυλακτική άνοδος αναζητώντας ξεκάθαρα μηνύματα για το Ιράν
Ακολουθήστε το financialreport.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις









