Πολλοί από τους επιβάτες βρίσκονται στο λιμάνι από τις 5 το πρωί - Τι ισχύει για όσους θέλουν να ταξιδέψουν στην Αμοργό
Στις 16:00, σήμερα Παρασκευή 8 Αυγούστου, αναμένεται να αναχωρήσουν τα πλοία προς Κυκλάδες από το λιμάνι του Πειραιά. Υπενθυμίζεται πως τα πλοία είναι δεμένα στα λιμάνια λόγω του απαγορευτικού απόπλου.
Πιο συγκεκριμένα, στις 16:00 το Blue Star Delos για Πάρο, Νάξο (όχι για Σαντορίνη). Μάλιστα, όσοι θέλουν να ταξιδέψουν στην Αμοργό, θα χρειαστεί να αποβιβαστούν στη Νάξο, να διανυκτερεύσουν και από εκεί θα πάρουν καράβι αύριο για την Αμοργό με δικά τους έξοδα.
Μέχρι τώρα τα μόνα πλοία που αναχωρούσαν ήταν εκείνα που εκτελούν δρομολόγια στον Αργοσαρωνικό, αλλά και τα πλοία από Ραφήνα προς Μαρμάρι.
Η ταλαιπωρία και η αναμονή των επιβατών είναι τεράστια, καθώς κάποιοι βρίσκονται στο λιμάνι από τις 5 το πρωί, ενώ κάποιοι άλλοι χρειάστηκε να έρθουν οδικώς από επαρχιακές πόλεις (π.χ Θήβα).
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ:
- Στους 41 ανήλθαν οι νεκροί από την πυρκαγιά σε μπαρ στο Κρανς Μοντάνα
- Θεσσαλονίκη: Διακοπή κυκλοφορίας τρένων στο τμήμα Σίνδος – Θεσσαλονίκη λόγω πυρκαγιάς
- Έλληνας σύμβουλος ενημέρωνε τον Επστάιν για την κρίση χρέους της χώρας
- Ισραήλ: Απαγορεύει στους Γιατρούς Χωρίς Σύνορα να εργάζονται στη Γάζα επειδή αρνήθηκαν να δώσουν λίστα προσωπικού
- Ο σκηνοθέτης της Μελάνια Τραμπ, Μπρετ Ράτνερ στα αρχεία του Έπσταϊν
- Αποκαλυπτική αλληλογραφία Τσόμσκι και Επστάιν για το ελληνικό χρέος
- Οι πωλήσεις οχημάτων BYD στην Κίνα μειώθηκαν για πέμπτο συνεχόμενο μήνα
- Έπαινοι Μεντβέντεφ: Αποτελεσματικός ηγέτης που επιδιώκει την ειρήνη ο Τραμπ
Ακολουθήστε το financialreport.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις








