Ελλάδα

Ανανεώνεται το ΔΣ του ΕΟΤ – Συνεχίζουν Άντζελα Γκερέκου και Δημήτρης Φραγκάκης

Αντιπρόεδρος ωστόσο στο ΔΣ ορίζεται ο Κωνσταντίνος Ζήκος - Τα νέα μέλη του ΔΣ

Ανανεώνεται η σύνθεση το διοικητικού συμβουλίου του Ελληνικού Οργανισμού Τουρισμού, στο οποίο, τόσο η πρόεδρος Άντζελα Γκερέκου και ο γενικός γραμματέας του Ε.Ο.Τ. Δημήτρης Φραγκάκης παραμένουν ως έχουν.

Αντιπρόεδρος ωστόσο στο ΔΣ ορίζεται ο Κωνσταντίνος Ζήκος που έχει διατελέσει σε θέσεις υψηλής ευθύνης στο Δημόσιο και έχει εμπειρία ετών στον τουριστικό τομέα, έχοντας υπηρετήσει ως πρόεδρος, αν. γεν. γραμματέας του ΕΟΤ, επιστημονικός συνεργάτης του υπουργού Τουρισμού, πρόεδρος επιτροπών νομοθέτησης και νομικός σύμβουλος ξενοδοχειακών εταιρειών.

Ως μέλη στο διοικητικό συμβούλιο του ΕΟΤ εισέρχονται οι:

Σταύρος Μήτσης: Επιχειρηματίας στον τομέα του τουρισμού με πολυετή και επιτυχημένη δραστηριότητα ως ξενοδόχος. Ο δυναμικός Όμιλος Mitsis Hotels στον οποίο ηγείται, με ξενοδοχεία 4 και 5 αστέρων, καλύπτει τους δημοφιλέστερους προορισμούς στην Ελλάδα.

Μαρίνα Εφραίμογλου: Οικονομολόγος με μεγάλη και πολυετή εμπειρία στον τραπεζικό τομέα. Επιχειρηματίας στον τουριστικό τομέα, με το πρώτο ολιστικό wellbeing destination spa (Euphoria Retreat) στην Ελλάδα, το οποίο άνοιξε τον Ιούλιο του 2018 και ήδη έχει βραβευτεί με τα σημαντικότερα βραβεία στην αγορά του.

Σταυρούλα Σαλούτση: Εχει διατελέσει σύμβουλος και επικεφαλής επικοινωνίας και δημοσίων σχέσεων στοΝ χώρο της ναυτιλίας καθώς και ΥΠΘ τουρισμού. Είναι διευθύντρια από την αρχή έκδοσής του, στο περιοδικό blue που διανέμεται στις πτήσεις της Αegean και Olympic air.

Σταύρος Μανούσος: Δικηγόρος παρ’ Αρείω Πάγω. Μέλος του Δικηγορικού Συλλόγου Πειραιά και νομικός σύμβουλος εταιρειών.

Δρ. Γιώργος Παπατζανής: Μηχανικός λογισμικού με εξειδίκευση στην ανάπτυξη εύχρηστων καινοτόμων ψηφιακών εφαρμογών, τεχνητής νοημοσύνης (ΑΙ) και στην προσβασιμότητα (accessibility). Μεταπτυχιακές και διδακτορικές σπουδές στην πληροφορική, καθώς και πλούσιο βιογραφικό σε εταιρείες όπως Vodafone Group, bp, CapGemini και οργανισμούς στο εξωτερικό και το εσωτερικό.

Στηβ Βρανάκης: Επικεφαλής δημιουργικού (creative director) με θητεία στη Google ως επικεφαλής του Creative Lab της Google για περισσότερα από 10 χρόνια και πρώην ειδικός σύμβουλος του πρωθυπουργού. Βραβευμένος δημιουργικός, που έχει εργαστεί για την κυκλοφορία του iPhone και του Amazon στο Ηνωμένο Βασίλειο, με τη NASA (Space Lab), τα Ηνωμένα Έθνη και τη UNICEF.

Καθηγητής Νικόλαος Σταμπολίδης: Καθηγητής αρχαιολογίας, γενικός διευθυντής του Μουσείου της Ακρόπολης και μέλος του Κεντρικού Αρχαιολογικού Συμβουλίου. Διαθέτει σπουδαίο επιστημονικό, ανασκαφικό, συγγραφικό και αναπτυξιακό έργο, συνδυάζοντας τον πολιτισμό και τον τουρισμό.

Σταύρος Τσακίρης: Σκηνοθέτης, με πλούσιο βιογραφικό και σπουδές, τόσο στο εσωτερικό, όσο και στο εξωτερικό. Διαθέτει μεγάλη διδακτική εμπειρία, συνεργασίες με μεγάλα ελληνικά και διεθνή θέατρα, και πολλές σκηνοθεσίες.

googlenews

Ακολουθήστε το financialreport.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

close menu