Ο Χρήστος Σταϊκούρας, αποτέλεσε τον "σάκο του μποξ" για τις μεγαλειώδεις συγκεντρώσεις σε όλη την Ελλάδα για το τραγικό σιδηροδρομικό δυστύχημα των Τεμπών
Τέσσερις υπουργοί έμειναν εκτός κυβερνητικού σχήματος σύμφωνα με τις ανακοινώσεις που έκανε νωρίτερα ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Παύλος Μαρινάκης.
Νέος υπουργός Μεταφορών και Υποδομών αναλαμβάνει ο Χρίστος Δήμας στη θέση του Χρήστου Σταϊκούρα, ο οποίος φαίνεται ότι αποτέλεσε τον “σάκο του μποξ” για τις μεγαλειώδεις συγκεντρώσεις σε όλη την Ελλάδα για το τραγικό σιδηροδρομικό δυστύχημα των Τεμπών.
Ο δεύτερος υπουργός που βγήκε εκτός κυβέρνησης, είναι ο Νίκος Παναγιωτόπουλος. Τον αντικαθιστά ο Μάκης Βορίδης στο υπουργείο Μετανάστευσης και Ασύλου, ο οποίος άφησε το υπουργείο Εσωτερικών στον Θοδωρή Λιβάνιο.
Ο Χρήστος Στυλιανίδης αποχώρησε από το υπουργείο Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής, δίνοντας τη θέση του στον Βασίλη Κικίλια, ο οποίος άφησε το υπουργείο Κλιματικής Κρίσης και Πολιτικής Προστασίας.
Εκτός κυβερνητικού σχήματος έμεινε ο Θόδωρος Σκυλακάκης. Νέος υπουργός στο ΥΠΕΝ είναι ο Σταύρος Παπασταύρου, ο οποίος με αυτό το χαρτοφυλάκιο επιστρέφει στην κυβέρνηση.
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ:
- Trump Mobile: Η εταιρεία κινητής τηλεφωνίας του Τραμπ, αλλά και smartphone 499 δολαρίων
- Βελτιωμένη η εικόνα από την πυρκαγιά στο Άνω Σούλι Μαραθώνα
- ΟΣΕ: Απόλυση φύλακα ισόπεδης διάβασης για παράβαση καθήκοντος
- Νετανιάχου: Καλεί του Ιρανούς να εγκαταλείψουν την Τεχεράνη
- Γαλλία: Έκλεισε τα περίπτερα ισραηλινών αμυντικών εταιρειών στο Σαλόνι Αεροναυπηγικής του Μπουρζέ
- Spitogatos – αποδόσεις ακινήτων: Οι υψηλότερες της Αθήνας σε Πατησίων και Αχαρνών
- Ιστορική στιγμή για τη MAN η έναρξη παραγωγής ηλεκτρικών φορτηγών
- Έφυγε από τη ζωή ο Κωνσταντίνος N. Αλούπης, πρώην CEO της Motorola Hellas
Ακολουθήστε το financialreport.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις