"Καλούμε την UNRWA και τον ΟΗΕ να διεξαγάγουν συνολική, γρήγορη και πλήρη έρευνα για τις κατηγορίες"
Η Αυστρία αναστέλλει τη χρηματοδότηση του Γραφείου Αρωγής και Έργων των Ηνωμένων Εθνών για τους Παλαιστίνιους Πρόσφυγες στην Εγγύς Ανατολή (UNRWA) εν αναμονή της διεξαγωγής πλήρους έρευνας για τις κατηγορίες ότι εργαζόμενοί της ενεπλάκησαν στην επίθεση της 7ης Οκτωβρίου μαχητών του παλαιστινιακού ισλαμιστικού κινήματος Χαμάς στο Ισραήλ, ανακοίνωσε σήμερα το αυστριακό υπουργείο Εξωτερικών.
“Καλούμε την UNRWA και τον ΟΗΕ να διεξαγάγουν συνολική, γρήγορη και πλήρη έρευνα για τις κατηγορίες”, αναφέρει το υπουργείο σε ανακοίνωση που εξέδωσε.
Πριν από την Αυστρία, η Βρετανία, η Γερμανία, οι ΗΠΑ, η Αυστραλία και ο Καναδάς η Ιαπωνία είχαν, όπως και άλλες χώρες, ανακοινώσει ότι αναστέλλουν την χρηματοδότηση της υπηρεσίας αρωγής του ΟΗΕ για τους Παλαιστίνιους πρόσφυγες, που αποτελεί κρίσιμη πηγή υποστήριξης για τον πληθυσμό στη Γάζα.
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ:
- Εμφιαλωμένα νερά: Ανακατεύεται η τράπουλα με νέα προϊόντα, αλλάγες προσώπων, επενδύσεις και εξαγορές εν όψει καύσωνα
- Συναγερμός στην Εύβοια: Μήνυμα 112 για τη φωτιά στον Αλμυροπόταμο, εκκενώνονται Μεσοχώρια και Ραπταίοι
- Υπό έλεγχο οι φωτιές σε Άνω Αλμυρή και Αγγελόκαστρο στην Κορινθία
- Επένδυση εκσυγχρονισμού στην ΕΛΒΙΟΜΕΞ για παραγωγή επαγγελματικών πλυντηρίων
- Πυρκαγιά σε αγροτοδασική έκταση στην Άνω Αλμυρή Κορινθίας
- Φωτιά τώρα στο Αγγελόκαστρο Κορινθίας
- Φωτιά σε δάσος στην περιοχή Αλμυροπόταμος στην Κάρυστο
- Το Ιράν κλείνει ξανά τα Στενά του Ορμούζ
προτεινόμενη πηγή στην Google
Ακολουθήστε το financialreport.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις








