Αναβολή για τις 26 Ιανουαρίου πήρε το αίτημα του Φραντσέσκο Τζόρτζι για την αποφυλάκισή του, σύμφωνα με την Ομοσπονδιακή Εισαγγελία Βρυξελλών.
Ο Φραντσέσκο Τζόρτζι, ο σύντροφος της Εύας Καϊλή και δεξί χέρι του Αντόνιο Παντσέρι, βρέθηκε σήμερα Πέμπτη ενώπιον του προδικαστικού συμβουλίου (Chambre du Conseil) προκειμένου, όπως προβλέπει η διαδικασία, να αποφασιστεί η συνέχιση της προφυλάκισής του για έναν μήνα επιπλέον ή η αποφυλάκισή του με ηλεκτρονικό βραχιολάκι. Η απόφαση του προδικαστικού συμβουλίου αναβλήθηκε για τις 26 Ιανουαρίου.
Η Εύα Καϊλή και ο σύντροφος της Φραντσέσκο Τζόρτζι, ως γνωστόν, βρίσκονται σε προσωρινή κράτηση στις βελγικές φυλακές εδώ και πάνω από έναν μήνα, στο πλαίσιο των ερευνών των βελγικών αρχών για την υπόθεση διαφθοράς από το Κατάρ.
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ:
- Δωδεκάμηνη αναστολή σε πλειστηριασμούς και κατασχέσεις για τους πυρόπληκτους του 2026
- Φυσικό αέριο: Σε υψηλό τετραετίας το TTF στα 81,3 ευρώ/MWh – Φόβοι για 100 ευρώ τον χειμώνα
- Armani: Ο Ντάριο Βιτάλε αναλαμβάνει την Emporio και τα αξεσουάρ του οίκου
- Σάρωμα στην τουρκική αγορά για την αισχροκέρδεια σε φρούτα και λαχανικά
- Οριστικό “λουκέτο” AWS σε Εμιράτα και Μπαχρέιν μετά από χτυπήματα drones
- Παγκόσμια Τράπεζα: Ο νομπελίστας Μάικλ Κρέμερ στο τιμόνι της οικονομικής στρατηγικής
- ΗΠΑ και Χούθι σε μυστική συνάντηση στο Ομάν – Διαβεβαιώσεις για τα αμερικανικά πλοία
- Εργα αναβάθμισης 1,65 εκατ. ευρώ στον προβλήτα 2 του λιμένα Βόλου
προτεινόμενη πηγή στην Google
Ακολουθήστε το financialreport.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις








