Πολιτική

Ανδρουλάκης: Έτοιμος να αξιολογηθώ ανά πάσα στιγμή από τα μέλη μας (όχι από τη βάση)

Ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ υπεραμύνθηκε της επίδοσης του κόμματος στις ευρωεκλογές και έκανε λόγο για καταστροφολογία - Δεν άνοιξε τα χαρτιά του

«Σίγουρα θα μπορούσαμε να πάμε καλύτερα αλλά η μεγάλη εικόνα είναι η ήττα της Νέας Δημοκρατίας και απώλειες του ΣΥΡΙΖΑ», δήλωσε ο Νίκος Ανδρουλάκης μιλώντας στην ΕΡΤ.

Αναφερόμενος στα εσωκομματικά, είπε ότι έδωσε χέρι ενότητας και αξιοκρατίας. «Με θλίβει που κάποιοι δεν περίμεναν καν να τελειώσουν οι εκλογές. Εμφανίστηκε κάτι προσχεδιασμένο στα media».

«Την ώρα που βυθίζεται η ΝΔ κάνεις ό,τι μπορείς να πάρεις τον προβολέα από τη ΝΔ και να τον στρέψεις στο κόμμα σου», επισήμανε.

Ο επικεφαλής του ΠΑΣΟΚ, αν και τόνισε ότι δεν χαίρεται με το αποτέλεσμα, επισήμανε ότι είναι πολύ καλύτερο απ’ αυτό που πετύχαινε το κόμμα σε προηγούμενες αναμετρήσεις, εμφανίζοντας σημαντική δύναμη στο χώρο του κέντρου.

«Δεν υπάρχει πολιτικό ζήτημα, έπρεπε να μιλήσουμε στα όργανα, να δούμε τι λάθος κάναμε στην Αττική», είπε (σ.σ. όπου κατέγραψε πολύ χαμηλά αποτελέσματα).

Μίλησε για καταστροφολογία που έχει στόχο να δείξει ότι το ΠΑΣΟΚ ηττήθηκε στις κάλπες.

«Είμαι έτοιμος να αξιολογηθώ ανά πάσα στιγμή από τα μέλη της παράταξης», δήλωσε, επισημαίνοντας -απαντώντας σε σχετική ερώτηση- ότι όποτε γίνουν οι εσωκομματικές κάλπες (είτε φέτος είτε το 2025) θα είναι υποψήφιος.

«Δεν είμαστε ζούγκλα και δεν θα γίνουμε ζούγκλα, δεν θα το επιστρέψω, όλα θα γίνουν θεσμικά, θα τα πω όλα στα θεσμικά όργανα του κόμματος», σημείωσε χωρίς να ανοίξει τα χαρτιά του.

«Θα πάρουμε αποφάσεις στα όργανα, όποιος συνεχίσει την εικόνα της διχόνοιας θα βρεθεί εκτός ΠΑΣΟΚ».

Σε ό,τι αφορά τον Χάρη Δούκα, είπε ότι είναι θεμιτό να είναι υποψήφιος, αλλά επεσήμανε ότι είναι λάθος να μιλά για ήττα του κόμματος.

googlenews

Ακολουθήστε το financialreport.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Πολιτική

close menu