Στη Φρανκφούρτη ο δείκτης DAX ανεβαίνει 0,74% στις 18.136 μονάδες
Ανεβαίνουν στο άνοιγμα οι ευρωαγορές με τους επενδυτές να παρακολουθούν τις αποφάσεις των κεντρικών τραπεζών για τα επιτόκια και ανακοινώσεις για τα μακροοικονομικά.
Στη Φρανκφούρτη ο δείκτης DAX ανεβαίνει 0,74% στις 18.136 μονάδες, στο Λονδίνο ο FTSE100 κερδίζει 0,31% στις 8.291 μονάδες όπως στο στο Παρίσι ο CAC ενισχύεται 0,41% από τις 7.664 μονάδες.
Στο Μιλάνο ο ΜΙΒ καταγράφει άνοδο 0,26% στις 33.797 μονάδες, όπως στη Μαδρίτη ο ΙΒΕΧ κινείται 0,18% υψηλότερα στις 11.146 μονάδες.
Το παγκόσμιο κλίμα θα επηρεαστεί επίσης από τον δείκτη τιμών των προσωπικών καταναλωτικών δαπανών των ΗΠΑ, τον προτιμώμενο δείκτη πληθωρισμού της Federal Reserve, που θα βγει την Παρασκευή.
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ:
- Μέχρι την κατανάλωση στα McDonald’s επηρέασε η πολιτική Τραμπ
- Επίθεση χάκερ και στα Harrods – Τρίτη βρετανική αλυσίδα που δέχτηκε κυβερνοεπίθεση
- Καρυστιανού κατά Κασσελάκη για δηλώσεις του για τα αίτια της πυρόσφαιρας
- Καιρός: Σε άνοδο η θερμοκρασία
- Αποχωρούν ο σύμβουλος εθνικής ασφάλειας του Λευκού Οίκου και ο αναπληρωτής του
- Κικίλιας: Καμία αύξηση στις τιμές των εισιτηρίων της ακτοπλοΐας
- Ξανά για δύο κράτη στην Κύπρο μιλάει ο Ερντογάν
- Υπεγράφη η Υπουργική Απόφαση για τον διεθνή διαγωνισμό έρευνας υδρογονανθράκων νοτίως της Πελοποννήσου και της Κρήτης
Ακολουθήστε το financialreport.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις