Στη Φρανκφούρτη ο δείκτης DAX ανεβαίνει 0,51% στις 18.165 μονάδες
Aνοδικά κινούνται στο άνοιγμα οι ευρωαγορές με τους επενδυτές να εστιάζουν στις αποφάσεις της Τράπεζας της Αγγλίας για τα επιτόκια την Πέμπτη και στις εξελίξεις για τα όργανα της Ευρωπαϊκής Ένωσης.
Στη Φρανκφούρτη ο δείκτης DAX ανεβαίνει 0,51% στις 18.165 μονάδες, όπως στο Λονδίνο ο FTSE100 κερδίζει 0,69% στις 8.190 μονάδες και στο Παρίσι ο CAC ενισχύεται 0,64% από τις 7.619 μονάδες.
Στο Μιλάνο ο ΜΙΒ καταγράφει άνοδο 1,10% στις 33.269 μονάδες, όπως στη Μαδρίτη ο ΙΒΕΧ κινείται 0,35% υψηλότερα στις 10.997 μονάδες.
Οι επενδυτές περιμένουν την απόφαση της Τράπεζας της Αγγλίας για τα επιτόκια την Πέμπτη. Η Τράπεζα αναμένεται ευρέως να διατηρήσει τα επιτόκια σταθερά στο 5,25%.
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ:
- Καρυστιανού κατά Κασσελάκη για δηλώσεις του για τα αίτια της πυρόσφαιρας
- Καιρός: Σε άνοδο η θερμοκρασία
- Αποχωρούν ο σύμβουλος εθνικής ασφάλειας του Λευκού Οίκου και ο αναπληρωτής του
- Κικίλιας: Καμία αύξηση στις τιμές των εισιτηρίων της ακτοπλοΐας
- Ξανά για δύο κράτη στην Κύπρο μιλάει ο Ερντογάν
- Υπεγράφη η Υπουργική Απόφαση για τον διεθνή διαγωνισμό έρευνας υδρογονανθράκων νοτίως της Πελοποννήσου και της Κρήτης
- Απεργιακές κινητοποιήσεις ετοιμάζει το σωματείο στον σιδηρόδρομο μετά την απόλυση Γενιδούνια
- Μεντβέντεφ για συμφωνία ΗΠΑ-Ουκρανίας για ορυκτά: Ο Τραμπ ανάγκασε το Κίεβο να πληρώσει
Ακολουθήστε το financialreport.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις